Reinventează-ți stilul de vară la birou

Vara s-a instalat în oraş cu căldura de rigoare și dorul de călătorii!

Plutește un aer de vacanță peste tot, dar tu încă nu poți pleca. Nu-i nimic, până atunci, te ajutăm noi să aduci vacanța la birou, prin ținutele lejere pe care ți le-am pregătit.

Hainele cu care ne îmbrăcăm la birou trebuie să ne asigure confortul în zilele fierbinți de vară, să fie uşor de întreţinut, nu foarte şifonabile și să fie în tendințele fashion ale sezonului. Dresscode-ul pentru birou fiind unul important, alături de competențele profesionale, alegerea ținutei este o actiune aproape zilnică și câteodată este nevoie de puțină creativitate pentru a evita monotonia.

O idee de urmat este să alegi țesături din fibre naturale pentru că sunt răcoroase și ușor de întreținut. Fuste din in, purtate cu bluze ușoare din voal creponat, sau rochii comode din bumbac gofrat sau jerse elastic, pot fi accesorizate atât cu pantofi cu toc, cât și cu balerini.  O pereche de pantaloni evazați, alături de o bluză mulată, fără mâneci, îți va da un aer rafinat și stilat.

Stilul Navy nu se demodează niciodată, este în orice vară binevenit şi proaspăt. Bleumarinul este culoarea specifică mediului de afaceri, denotă seriozitate și profunzime. Mixează bluze ușoare, din mătase imprimată, cu mult alb, crem sau în culori marine, cu pantaloni bleumarin pană, din stofă elastică, pentru un look serios și feminin deopotrivă. Fustele conice și sacourile necăptușite din bumbac sunt un must have pentru ținutele de birou, în zilele călduroase de vară.

tinute officeVara la birou 1

stilul navyVara la birou 2 

stilul officeVara la birou 3

stilul officeVara la birou 4

Relaxare, tonuri de alb și bleumarin, nuanțe marine, țesături naturale și materiale ușor de întreținut, sunt recomandările pentru un look fresh și în trend, vara aceasta la birou.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *