Redescoperă eleganța clasicului bleumarin în colecția YOKKO Toamnă-Iarnă 2015/16

Designerii celebri au trimis pe podium piese în diverse nuanțe de albastru: electric, celest, marin, petrol sau albastru regal. Dintre toate aceste nuanțe cel mai folosit a fost clasicul și rafinatul bleumarin, cel mai potrivit pentru sezonul de toamnă-iarnă.

Bleumarinul este cu adevărat o nuanță nemuritoare, o piesă bleumarin te va însoți mult timp și nu se va demoda. Ca noutate îți recomandăm combinația de bleumarin cu negru, pe care o poți realiza adăugând la un sacou bleumarin din bucle cu lână și alpaca o pereche de pantaloni tip țigaretă sau o fustă din stofă neagră. O altă variantă este să alegi o rochie bleumarin și negru din jerse în care vei arăta perfect atât la birou dar și la o cină în oraș. Poţi să o porţi cu o helancă neagră călduroasă pe dedesubt în zilele friguroase.

sacoul-Renee_rochia-Alicia

 Cumpără sacoul Renee sau rochia Alicia

Dacă îți dorești o ținută business dar în același timp să îți păstrezi un aer romantic îți recomandăm sacoul Sweetheart, din bumbac elastic texturat cu guler rotund.

Îl poți purta atât cu pantaloni sau fustă cât și deasupra unei rochii din stofă.

sacoul-Sweetheart

Cumpără sacoul Sweetheart

Pentru seară îți recomandăm rochia Eveline, din voal cu decolteu în V și manșete de saten imprimat. Te asigurăm că nu vei trece neobservată.

Rochie-Eveline

Cumpără rochia Eveline

Orice piesă bleumarin, accesorizată și asortată cum trebuie îți va conferi un aspect rafinat și o vei purta sezon după sezon. Colecția YOKKO BLEUMARIN este disponibilă online: http://www.yokko.ro/colectia-bleumarin/ dar și în magazinele YOKKO.


Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *