Raluca Mandache – General manager ibis Bucharest Politehnica

Raluca, cu ce te ocupi, ce meserie ai?

Raluca: Lucrez cu oameni, pentru oameni… în domeniul ospitalității, sunt managerul hotelului Ibis Bucharest Politehnică, care aparține lanțului internațional Accor.

Când a început cariera ta în domeniul hotelier?

R: Au trecut anii rapid, am început aventura în domeniul hotelier acum 11-12 ani, într-un hotel de cinci stele din București, ca Event Manager și ulterior am intrat în familia Accor.

 

 

Ai mai făcut și altceva în afară de asta?

R: Înainte de a fi prinsă în mrejele hotelăriei, am fost îndragostită de modă, design vestimentar și tot ce înseamna evenimente de modă; am activat ca model timp de 11 ani, și, în paralel, am lucrat la agenție ocupând diverse funcții și responsabilități, de la trainer pentru modele, până la PR Manager pentru modele, proiecte de modă, designeri vestimentari, și multe, multe alte proiecte faine și creative.

Ce înseamnă pentru tine o “femeie activă”?

R: O femeie curioasă, care încearcă ceva nou și este mereu în mișcare atât pe plan personal cât și profesional.

 

Cum îți petreci timpul liber?

R: Ce înseamna timp liber? 🙂

Glumesc, timpul rămas, îl petrec într-un mod activ, sport, jogging, ieșiri cu prietenii, călătorii, vizitez locuri noi, muzee sau concerte, orice activitate nouă și interesantă, am o listă lungă de bifat.

 

Cum a fost în pandemie pentru tine, cum ți-a schimbat viața? Crezi că omenirea a învățat ceva în urma acestei pandemii?

R: A fost o totală surpriză, neplacută, la început, foarte placută la final, tânjesc și acum după o perioadă așa lejeră, cu lucru de acasă, domeniul în care activez nu permite lucrul de acasă. Am studiat și citit foarte mult în acea perioadă, am făcut mult sport, multă meditație și coaching, pentru că abia preluasem funcția de director general a hotelului Ibis Styles Erbaș și a fost o adevarată aventură în plină pandemie, cea mai complicată pentru HORECA.

 

Care este relația ta cu lumea fashion? Cum îți alegi hainele?

R: Sunt fascinată de modă și haine, cărei femei nu-i plac? 🙂

îmi place să încerc mereu ceva nou și atipic, aleg ținute în funcție de eveniment și stare, oricum este un tool prin care putem schimba starea de spirit, păcălim sistemul și ne simțim genial.

 

Știm că tu porți de mult timp YOKKO, cum te simți în aceste hainele? Poți să descrii în câteva cuvinte stilul YOKKO?

R: Așteptam întrebarea😉…MINUNAT într-un cuvant…dar să dezvolt, mă fac să mă simt feminină, curajoasă, frumoasă, încrezătoare și observată, atrag privirile mereu, nu trec neobservată!

Cum îți menții silueta? Ce ritualuri de frumusețe ai?

R: Cu ceva efort, mai ales că am un program încărcat și solicitant, în general prin mișcare multă, încerc să ajung de 2-3 ori la sală pe săptămână, alerg în parc, beau multa apă și încerc să fiu cât mai ațentă la ce mănânc, nu ascund faptul că îmi place ciocolata și să mă răsfăț din când în când cu preparate cu mai multe calorii.

 

Cum crezi că putem salva lumea?

R: Nu știu dacă putem salva lumea, dar sigur putem contribui la o construcție a unei lumi mai bune, prin iubire, atenție către ceilalți și dăruire.

Namaste! Chiar asta reprezintă 🤗 Ma înclin în fața ta!

Raluca Mandache, General manager ibis Bucharest Politehnica

Interviu&Outfit: YOKKO

Foto: Fotografii din arhiva persoanală Raluca Mandache și Adi Stoicoviciu pentru YOKKO

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *