Preludiu de toamnă

Preludiu de Toamnă…sau cea mai nouă colecție YOKKO trasează o linie fină între fancy și casual. Prospețime, culoare, feminitate, clasic, dar și classy, acestea sunt cvintele cheie ale Colecției Toamnă 2021.

Taioarele consacrate, blazonul YOKKO, se reinterpretează prin culorile îndraznețe pentru această toamnă. Pe langă clasicul negru sau bleumarin, în colecția actuală veți observa o explozie cromatică, albastru electric, prune, sau Prugna di Damasco, lila-ul elegant și subtil, lila-ul obsesiv, devenit fashion statement.
Imprimeurile vii și pline de viață corelate colecției, sunt clasice, dar reinventate cromatic,  cu buline, flori, sau animal print, se regăsesc atât în ținute office dar și casual, potrivite în timpul liber.

Imaginea colecției este una urbană și foarte versatilă, ce vă transferă ușor în sfera inspirațională. Articolele sunt gândite pentru femei active și mereu în mișcare, care au nevoie de ținute elegante și confortabile. Catifeaua este o țesătură de succes și în acest sezon astfel, într-o rochie din catifea elastică imprimată poți să mergi și la birou dar și seara la o ieșire în oraș.

Cu gândul la petrecerilor ce vor urma, recomandăm un stil strălucitor, inspirație și optimism!

Cu cât mai strălucitoare, cu atât mai bine! În colecția de ocazie din acest sezon, vă propunem rochii din voaluri sidefate, lungi sau midi, cu busturi din broderii cu paiete, cu mâneci lungi din voal sau scurte și ample din paiete.
E vreme de petrecere, fie că vă pregătiți pentru ocazie specială, fie de o zi normală, de cumpărături…străluciți!

Dacă nu sunteți convininse încă, vă invităm în magazinele YOKKO sau pe site-ul www.yokko.ro, unde cu siguranță veți găsi combinația perfectă pentru o ținută de succes.

Vă invităm să vă colorați Toamna!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *