Pantalonii office – alegerea perfecta pentru birou

Piesă vestimentară împrumutată din garderoba bărbaților, pantalonii sunt comozi , ne purtăm cu mai multă dezinvoltură când îi integrăm într-o ținută, mișcările sunt mai libere.  Sunt preferați de obicei mai ales  pentru ținutele OFFICE,  în zilele ocupate de la birou, cu multe întâlniri și ritm alert.

Alegerea modelului potrivit siluetei noastre însă nu este o decizie atît de ușoară, pantalonii fiind piesele cele mai probate in cabinele de modă!  Există niște reguli în alegerea pantalonilor potriviți tipului de siluetă. Reguli ce te pot ajuta să faci alegerile potrivite pentru garderoba ta.

Pantalonii evazați, purtați cu platforme, în afara aerului retro extrem de modern astăzi, subțiază foarte mult. Dacă ai gleznele  mai groase poartă modele evazate, și pantaloni drepți, cu talie joasă. Dacă gleznele sunt subțiri, accesorizeză pantaloni capri și skinny cu stilleto, balerini sau platforme.  Pantalonii skinny sunt o alegere excelentă pentru zilele de primăvară, când nu este atît de cald. Dacă picioarele nu sunt tocmai skinny, combină-i cu topuri mai lungi tip tunică, sau camași oversize.

Colecția YOKKO Primăvară 2017 îți oferă o diversitate de modele de pantaloni, propunerile designerilor noștri pentru toate tipurile de siluetă sigur te vor încânta!

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *