Modele de pantaloni în vogă vara aceasta

Vara aceasta ne putem bucura de tendințe extrem de variate în materie de pantaloni. Fie că stilul tău este office elegant, sau casual, sigur vei găsi perechea potrivită în noua noastră colecție de vară. Încearcă și modele pe care nu le-ai mai purtat până acum,  nonșalanța este noua tendință a acestui sezon, aerul natural și atitudinea relaxată.

Pantalonii ¾ sau “culottes” sunt un must have în acest sezon. Au mai multe calități: adaugă câțiva centimetri siluetei în înălțime și îmbină perfect două piese din garderoba unei femei active, fusta cu pantalonul. Accesorizați cu pantofi cu toc decupați în față sau într-o nuanță nude, vei părea mai înaltă.  Pot fi purtați absolut oriunde, accesorizați adecvat momentului. Cu pantof fără toc dau ținutei un aer a la garcon, ștrengăresc și foarte chic. Sunt pantalonii vedetă ai verii și noi îi adorăm!

Pantalonii pană sunt și ei în tendințe. Practici, comozi, în culori tari sau neutre, cu printuri sau uni, bucură-te de acest model, pentru că pot fi purtați atât la birou, cât și în afara lui. În tonuri neutre vei avea un aer sofisticați, iar imprimați cu printuri florale îți vor întineri ținuta.  Evită modelele mai largi pentru că silueta va câștiga niște kilograme în plus. Și dacă nu ai greutatea unei silfide, poartă-i cu pantof cu toc. Îndrăznește să combini pantalonii pană cu rochie. Se poartă suprapunerile.

Pantaloni pană și rochii lejere cu imprimeuri

Include cu încredere în garderoba din această vară pantalonii albi. Îi poți include într-o mulțime de ținute foarte cool, pline de stil. Alături de culori electrizante sau în tonuri  blânde de roz nude, efectul este plin de rafinament.

Te așteptăm în magazinele noastre și pe www.yokko.ro pentru a-ți completa garderoba cu pantalonii verii 2017!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *