Military Style – Femeia la putere

Hainele inspirate din uniformele militare (“military” sau “army”) sunt în tendințe și în sezonul acesta. Stilul military este popular încă din anii ‘70 și reprezintă o îmbinare a unor elemente masculine cu altele feminine, având ca rezultat o apariție eclectică, atrăgătoare, care transmite o atitudine puternică, echilibrată și sigură de sine.

Stilul military în vestimentație amintește despre autoafirmare, curaj, apărarea drepturilor, leadership. Calități pe care femeia modernă și le dezvoltă mai ales acum, prin faptul că reușește să îmbine și viața de familie și cea profesională, cu armonie și succes. Femeile se dovedesc astăzi a fi lideri sau manageri cu responsabilități și aptitudini clare de coordonare atât a echipei de la birou, cât și a celei de acasă, cu determinare, grație și pasiune.

In the end, it s all about attitude!

Linii drepte sau cambrate, foarte practice, jachete cu buzunare, butoni, epoleți, centuri ce definesc talia, culori neutre ce se potrivesc majorității siluetelor: kaki, negrualbastru navy.

Dintre toate aceste culori se distinge sezonul acesta nuanța de verde kaki (galben-verde), aflată pe lista tendințelor de culori preferate pentru primăvara 2017, și care vorbește despre dorința noastră de a explora, reinventa, experimenta.  Amintește de culoarea frunzelor, inspiră un stil de viată sănătos, o atitudine tonică și proaspătă!

Iată propunerile designerilor YOKKO pentru un stil funcțional, puternic și fresh, stilul military!

 

 

2 comentarii

  • Astazi am umparat acest ostum kaki. Am insa o mare nemultumire: nu inteleg de ce ati inceput sa faceti fuste fara dublura. Stiti bine ca fusta se lipeste de ciorap si arata absolut oribil. Cred ca orice femeie ar mai fa 20-40 de lei i plus la un cosyum, numai sa fie in regula. Va rog mult sa nu mai fabricati fuste sau sacouri fara dublura.

    • Multumim pentru feedback si pentru cumparaturi!
      La acest model de fusta necaptusit ne-am gandit la zilele de vara foarte calde avand in vedere si modelul evazat.
      Exista si varianta dreapta pe aceasta tesatura, cu captuseala din viscoza pentru stilul mai elegant.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *