Lungimea ideală pentru o rochie de vară

Rochia este cea mai importantă piesă de vestimentație și cea mai feminină din garderoba unei femei. Indiferent că sunt invitate la o nuntă, la un botez, la o petrecere cu colegii de la birou sau la diferite alte ocazii, femeile poartă rochii.

În acest sezon, designerii YOKKO v-au pregătit o gamă variată de rochii, cu croieli și lungimi diferite. Noi considerăm că fiecare lungime și fiecare tip de rochie se potrivește oricărei siluete, e important doar să știi cum să o accesorizezi și ce tip de material să alegi. O rochie aleasă corect vă poate pune în evidență punctele forte și poate deghiza imperfecțiunile corpului.

În primul rând, trebuie să fie clar că fiecare femeie este diferită și fiecare tip de corp poate fi pus în evidență, dacă țineți cont de anumite detalii cum ar fi croiala, lungimea, culoarea, textura, căderea țesăturii, etc.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai la cunostinta, este acela ca iti vei alege rochia in functie de inaltime, in functie de varsta, in functie de tipul de corp pe care il ai, si nu in ultimul rand, in functie de natura evenimentului la care vei lua parte.

Orice tip de rochie care ajunge la o palmă deasupra genunchiului este o rochie mini. Aceasta pune în evidență picioarele lungi și subțiază gambele. În cazul în care, de exemplu ești o femeie mică de înălțime, cu siguranță va fi necesar să îți îndrepți atenția spre o rochie mini, care să vină până deasupra genunghiului. O asemenea rochie va crea iluzia că ai picioarele mai lungi.

În acest sezon întâlnim o mulțime de rochii midi cu lungimea sub genunchi. Acestea sunt extrem de populare în ultima vreme, mai ales în ținutele de vară, unde întâlnim modele vaporoase cu cele mai drăguțe imprimeuri. Aceste rochii ne duc cu gândul la anii 50, când erau o piesă vestimentară obligatorie pentru orice femeie. Femeile scunde pot alege să poarte rochia midi cu o croială în A care este perfectă pentru orice siluetă. Deoarece este o rochie care ascunde genunchii, acest lucru o face potrivită pentru evenimentele oficiale, pentru întâlnirile de afaceri și pentru împrejurimile formale și semiformale.

 

Ce ar fi vara fără o rochie lungă? Este incontestabilă eleganța și feminitatea unei rochii maxi, la fel și confortul ei extrem și versatilitatea sa. Acest model de rochie este cel mai formal dintre toate. Rochia lungă poate fi purtată atât la locul de muncă și la diverse evenimente oficiale, cât și la petreceri și nunți. Dacă ești înaltă și ai câteva kilograme în plus, evită rochiile mulate, dar optează pentru cele cloș sau drepte. Avantajul rochiei maxi este că îți subțiază ținuta și alungește silueta într-un mod feminin și drăguț.

Atitudinea este foarte importantă atunci când porți o anumită piesă vestimentară. Dacă tu vei fi sigură de ținuta ta și vei păși încrezătoare, acest lucru se va reflecta și în felul în care ceilalți te vor percepe.

Tu ce model de rochie alegi să porți în acest sezon? Pentru inspirație vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro.

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *