Lookbook YOKKO Toamna 2014 – Inspiraţia ta pentru primele zile de toamnă

Descrierea colecţiei: O senzualitate rafinata decurge natural, fără ostentaţie, din ţinutele de toamnă YOKKO atent create si fabricate în atelierul din Bucuresti.

Cu o dulce melancolie dupa zilele luminoase ale verii, sezonul de toamna 2014 se anunţă a fi de excepţie în modă, cu croieli şi printuri pline de personalitate şi şarm. Toamna YOKKO este o toamnă a contrastelor, în care texturile sofisticate se îmbină armonios cu liniile minimaliste, feminitatea transpare cu forţă din ţinutele de tip masculin, iar imprimeurile futuriste şi inserţiile chic elogiază liniile trupului. O invitaţie la eleganţă si arta de a te îmbrăca.

Stilul 1 – Clasic e fantastic! Costumele deux-pieces, cu tentă androgină, piesele clasice cu accesorii feminine şi detalii neaşteptate – garnituri din lac dantelat sau volane care bucura taliile, sunt nelipsite din garderoba business de sezon. Fustele creion cu lungime medie se aşează perfect pe liniile corpului, creând o siluetă clasică si elegantă.

Costum cu talie marcata cu volan

Disponibil in curand pe yokko.ro

Costum grena cu fusta si sacou din stofa elastica

Cumpără costumul grena din stofă elastică.

Costum sacou si pantaloni alb cu detalii contrast

Cumpără costumul crem cu garnitură contrast din lac.

Stilul 2 – Easy-to-wear! Bouclé-ul din lână revine în actualitate, iar ţinutele relaxate sunt în centrul atenţiei. Simplitatea atent studiată, rochiile în culori tari sau imprimeurile grafice şi detaliile esenţiale marchează un stil modern, uşor de purtat în diverse ocazii. 

Bluza din bucle elastic cu lana

Cumpără bluza din bucle elastic.

Rochie lejera cu buzunare

Disponibilă in curand pe yokko.ro!

Rochie cu imprimeu grafic

Disponibilă in curand pe yokko.ro!

Stilul 3 – Mai mult de 50 de tonuri de gri! Jachetele din tweed de lâna, lejere, cu linii drepte, mixurile inedite de texturi – piele ecologica, imprimeuri de catifea şi strălucirile metalice sporesc misterul feminin si atrag privirile. Griul este departe de a fi plictisitor sau monoton dacă este însufleţit de texturi interesante şi atitudine feminină, se potriveşte de minune lângă culorile tari ale toamnei 2014.

Jacheta clasica din stofa

Disponibilă in curand pe yokko.ro!

Rochie din stofa cu maneci din piele ecologica

Cumpără rochia gri cu piele ecologică.

Costum gri cu insertii de piele ecologica

Cumpără costumul office cu garnitură din piele.

Rochie cu buzunare din stofa elastica creponata

Cumpără rochia cu buzunare din stofă cu aspect satinat.

Stilul 4 – Poveştile devin realitate! Rochiile de seară YOKKO sunt fie romantice, diafane şi fluide, în culori neutre, destinate doamnelor care iubesc natura şi lumina şi au o dispoziţie blândă, diafană, sau dimpotrivă – dramatice, cu jocuri de umbre şi culori puternice în tonalităţi de grena, albastru şi verde combinate cu ţesături somptuoase de brocart sau satin plin, pentru femei cu personalităţi intense şi misterioase.

Rochie de ocazie cu voal si brocart

Cumpără rochia nude de lungime medie sau maxi.

Rochie lunga din voal si satin

Cumpără rochia vaporoasă din voal.

Rochie eleganta cu brocart si voal

Cumpără rochia cu brocart şi satin elastic.

Rochie de seara cu voal si brocart

Disponibilă in curand pe yokko.ro!

Descoperă prima parte a colecţiei de toamnă 2014 YOKKO şi alege modelele tale preferate: http://www.yokko.ro/colectie/toamna-iarna-2014-2015.

4 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *