Lookbook Vară 2019 – Adaugă culoare garderobei tale

În acesta Vară, femeia este pusă în evidență prin linii clasice și culori puternice care te duc cu gândul la soare, mare și plimbări in natură.

Sezonul de Vară 2019 ne oferă propuneri mai expresive, unde creativitatea este mult mai activă. Eclectismul, combinația texturilor și revenirea la vechile accesorii, sunt unele dintre noutățile sezonului. Colecția aceasta se bazează pe culoare, rafinament și lejeritate.

Designerii YOKKO vă propun articole elegante dar și lejere în același timp, ideale pentru zilele caniculare de vară la birou, dar și pentru plimbări la malul mării în concediu. Calitatea materialelor se îmbină armonios cu croiala și textura produselor.

Rochia, este elementul principal și în această colecție. Din materiale fluide și vaporoase, rochiile sunt foarte ușor de purtat vara. Materialele textile naturale predomină în această colecție. Vâscoza, bumbacul sau mătasea, sunt perfecte pentru sezonul cald. Culorile puternice sunt nelipsite din colecția de vară, fie că alegi o rochie din voal uni sau un imprimeu floral, picouri sau un animal print.

Pentru ținutele de cocktail, YOKKO vă propune combinații de dantelă cu paiete și materiale lucioase cu accente fine de cristale Swarovski. Iar ca noutate, pentru pentru un look modern, în acest sezon, puteți încerca salopeta cu capă din voal de mătase naturală și pantaloni din vâscoză.

Pentru mai multe detalii despre noutățile verii, vă invităm să intrați în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro. Spor la cumpărături!

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *