LOOKBOOK Vara 2017 – Relaxare. Senzualitate. Bucurie

Noul sezon poate fi descris în foarte multe cuvinte, dar cel care se potrivește cel mai mult acestei veri este versatilitatea.Pur și simplu, vara aceasta încearcă să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut, să te bucuri mai mult de lucrurile simple și frumoase, să te relaxezi cu adevărat, să încerci stiluri vestimentare noi.

Dacă porți foarte mult fuste și rochii, încearcă să incluzi în garderobă și o pereche de pantaloni culottes, pantaloni largi 3 sferturi. Sunt un must have în aceasta vară!  Accesorizați cu pantofi cu toc se comportă ca o fustă pantalon, alungesc silueta și te vei simți relaxată și sexi. Cu espadrile sau pantof fără toc și un top în dungi marinărești vei avea un aer franțuzesc,  fermecător. La fel se comportă și salopetele largi. Nu te teme de schimbare. Relaxează-te și alege în această vară fuste conice, pantaloni pană din fibre naturale de bumbac în imprimeuri florale viu colorate!  Printurile cu flori sunt feminine și pot fi integrate atât într-o  ținută elegantă, cât și într-una de stradă.  Extrem de versatile sunt și piesele uni din colectia YOKKO Vară 2017.  Fuste din voal pot fi suprapuse peste pantaloni pană, layerele create astfel dau ținutei o simplitate lejeră, iar combinațiile cromatice alb-roz nude, un parfum senzual. Senzualitate vei regăsi și în rochii din vâscoză în tonuri blânde de bejuri, rozuri, nuanțe nisipii ce amintesc de plajă și merg atât de bine cu pielea bronzată, dar și în rochii negre simple și de efect.

Alege cu încredere o rochie de mătase! Este un material natural, de foarte bună calitate, o vei purta și în verile următoare, mătasea nu se demodează niciodată.

Poartă corai!  Este o culoare care exprimă multă poftă de viață. Bluzele din voal din noua colecție sunt fermecătoare! Încearcă să vezi cum îți stă cu o eșarfă în tonuri corai prinsă ca un turban, cu cercei lungi. Chiar dacă nu e stilul tău, poți avea surprize. Experimentează!

Iată sugestiile noastre pentru stilul și tendințele acestei veri:

Rochie elegantă cu pelerină din voal

Vara aceasta bucură-te cât mai mult! În fiecare zi, în fiecare clipă! Te așteptăm în magazinele YOKKO și pe www.yokko.ro  cu ținute și piese noi în fiecare zi. O vară memorabilă îți dorim!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *