Lookbook Toamnă 2019 – Descoperă primele modele

Vara este pe sfărșite și este timpul să ne pregătim serios garderoba de Toamnă. Ne reîntoarcem la muncă după o perioadă de concedii în care ne-am relaxat și nu ne-am mai făcut griji în legatură cu ținutele pentru serviciu. Dar nu vă faceți griji, designerii Yokko v-au pregătit primele articole din colecția Toamnă 2019, care vă poate ajuta să vă faceți un nou look office.

Așa cum sunteți deja obișnuite, stilul office, elegant și clasic, este prezent în mare parte, și în această colecție. Combinațiile cu sacouri și fuste sau pantaloni sunt mereu la modă. Accentele rafinate și delicate, sunt alcătuite din fermoare decorative sau aplicații de cristale.

Noutățile sezonului trecut, bluzele cu guler tip eșarfă, apar în continuare și în această colecție. Materiale sunt simple, sau imprimate cu diverse motive, florale,  geometrice sau animal print. Acest tip de bluză este ideal în combinație cu o fustă office conică sau cu o pereche de pantaloni pană.

Pentru serile elegante de cocktail, puteți alege o o fustă semicloș din voal, dublată cu vâscoză, în combinație cu un sacou din bumbac cu fir de efect și aplicație de cristale pe guler.

Rochii office cu guler la baza gâtului

Și pentru că mereu apar noutați care vă pot ajuta să creați ținuta ideală, vă invităm pe site-ul www.yokko.ro și în magazine, să descoperiți și să vă inspirați din colecția nouă Toamnă 2019.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *