Lookbook Toamnă 2016 – O toamnă spectaculoasă!

După o vară fierbinte și plină de culoare, sezonul de toamnă se anunţă a fi de excepţie în modă, cu croieli, texturi și imprimeuri pline de strălucire şi şarm!

Primele piese vestimentare ale Colecției Toamnă 2016 fac tranziția de la o vară explozivă spre o toamnă strălucitoare și seducătoare, prin culori și texturi în relief, accente metalice, sidefate, materiale prețioase, brocart din bumbac, mătase, catifea. O invitaţie la eleganţă și rafinament!

Designerii noștri au pus accent pe croieli și detalii surpriză care evidențiază elegant silueta feminină și oferă un look stilat și spectaculos pentru întreg sezonul următor. Noua colectie de toamnă este diversă, modernul se îmbină cu clasicul, eleganța cu confortul, astfel încât ținutele să fie cu totul speciale.

Urmează să mergem înapoi la lucru dar o putem face cu zâmbetul pe buze adoptând o ținută nouă, comodă și relaxată si regândindu-ne garderoba deja existentă. Costumele sunt croite perfect, practic și cu stil, putând fi îmbinate în diferite moduri, cu fuste, pantaloni sau rochii. Fustele creion, sunt ușor mai lungi și mai conice, aducând un aer nou și o siluetă frumoasă. Rochiile pe lângă corp sau ușor evazate sunt ideale pentru o zi la birou când dorești să te simți în largul tău.

6

Ținute de toamnă pentru birou

7

Ținute de toamnă pentru birou

Rochiile din acest sezon sunt după gust și starea de spirit. Cele cu personalități intense vă veți regăsi și îndrăgosti de rochiile cu imprimeuri florale supradimensionate, în contraste cromatice inspirate. Griul este departe de a fi monoton, dacă este însuflețit de texturi interesante și o atitudine feminină. Texturile sunt elastice iar liniile lejere, cu buzunare, pentru confort maxim.

4

Rochii cu motive florale

5

Rochii cu motive florale

Colecția aurie este destinată petrecerilor și serilor speciale și poartă cu ea lumina blândă de septembrie. Piesele vestimentare din brocart de bumbac cu accente metalice (sacouri, rochii, cordoane, clutch-uri) compun împreună outfit-uri spectaculoase, iar separat, articole vestimentare de o mare intensitate stilistică. Poartă-le la cele mai sofisticate și elegante evenimente și garantăm că vei atrage nenumărate priviri și aprecieri!

1Sacouri aurii

2Rochii aurii

Pentru ținute impecabile, vă propunem să optați pentru negru cu accente de auriu. Bolerouri și rochii elegante, din catifea elastică cu efecte aurii, sau jocuri în tonalităţi de albastru şi verde, care sporesc misterul feminin.

3

Ținute din catifea neagră și aurie

Vizitează www.yokko.ro și magazinele YOKKO pentru a a-ți completa garderoba de toamnă cu oricare din piesele vestimentare de mai sus și cu cele care vor fi aduse în fiecare săptămână, colecția de toamnă fiind mult mai complexă.

Iar dacă vrei să fii mereu la curent cu noutățile care apar săptămânal, înscrie-te la newsletterul YOKKO!

O toamnă cu belșug și frumusețe!

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *