Lookbook Primăvară 2020 – Prospețime, ritm, culoare

Este timpul să ne pregătim garderoba de noul sezon și să revenim la ținutele pline de culoare și de prospețime, specifice Primăverii mult așteptate. Colecție Primăvară 2020 ne oferă un traseu estetic spontan și o viziune nouă despre feminitate dusă la maxim.

Stilul clasic, specific colecțiilor YOKKO, este și de această dată prezent prin piese vestimentare valoroase și fără vârstă.

Extrem de feminine sunt culorile ce predomină întreaga colecție. Albul nuanțat și pastelurile prețioase pe rochii, bluze și fuste dau subtil, măsura sezonului estival.

Imprimeuri desenate în culori explosive, povești întregi, nopți tropicale, se desprind din uriașele flori, supercolorate, imprimate pe țesături și texturi diverse. În noul sezon fiți curajoase și purtați cu încredere și culori puternice, inspirate din natura ce prinde  viață Primăvara. Orange viu, corai desprins din soare, galben, rozuri puternice, fuchsia, și neon dau îndrăzneala și viață outfit-urilor noi.

Clasica rochie neagră este redefinită în această colecție de un print cu buline fine din catifea și o fundă, broșă sofisticată și strălucitoare.

Inspiratia anilor 70′ este prezentă în noua colecție YOKKO prin revenirea simplității rochiilor lejere și ușor de purtat, midi, cu mâneci scurte sau 3/4 și cu gullere fine. Prin discreție se ajunge astfel la senzualitate și feminitate.

Și nu uitați să adoptați mereu un stil simplu și discret dar niciodată plictisitor.

                                            Ținute elegante cu sacouri alb-ecru

Dacă încă nu sunteți convinse, vă invităm în magazinele YOKKO și pe site-ul www.yokko.ro unde veți descoperi o gamă largă de articole elegante fabricate cu drag în România.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *