Lookbook Primăvară 2018

Primăvara ne încântă cu zilele ei însorite și ne face poftă de viață. În acest sezon natura este o sursă de inspirație pe toate planurile dar mai ales în vestimentația noastra.

Noi vă propunem ținute foarte colorate și vesele, din materiale feminine și elegante.

Fie ca alegi o rochie de ocazie sau o ținută casual de zi, nu uita că imprimeurile florale sunt mereu în tendințe și îți vor da un aer feminin și romantic. Poartă-le pe rochii din bumbac elastic, din voal sau chiar și din dantelă. Dacă vrei să-ți pui în evidență silueta poți opta pentru o rochie creion, iar dacă nu ești sigură, alege o rochie lejeră din voal ce avantajează orice tip de corp.

Ziua la birou, recomandăm un sacou cambrat cu mâneci 3/4 din bumbac elastic, în culori tari (roșu coral, cyclam sau galben) cu o pereche de pantaloni pană sau o fusta evazată din jerse elastic.

Bluzele sunt nelipsite din garderoba noastră și niciodată nu avem suficiente. Noi va recomandăm bluze din jerse elastic uni, cu aplicație discretă de cristale sau inserții din voal. Se pot accesoriza foarte ușor la orice fel de ținută, cu pantaloni sau fustă, casual sau de ocazie.

Rochii cu imprimeuri florale

Rochie cu imprimeu floral și inserții din voal

Rochie din voal sidefat

Pentru idei de ținute colorate, potrivite oricarei vârste, vă invităm în magazine și pe site-ul www.yokko.ro, unde veți găsi cu siguranță ținuta ideală pentru această Primăvară.

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *