Lookbook Primavara 2018 – Elixir de feminitate

Noua Colecție de Primăvară 2018 este o invitație deschisă către grădina secretă a feminității. În acest nou sezon, femeia este pusă în evidență prin linii clasice și culori pastelate.

Și ce este mai feminin decât o rochie din voal? Lejere și delicate, rochiile din voal sunt evidențiate prin mici detalii prețioase sau de accente pe talie, printr-un cordon discret. În serile răcoroase de primăvară, alege să accesorizezi rochia din voal cu un sacou elegant din catifea sau brocart, două țesături nelipsite din colecțiile YOKKO.

Un alt material foarte important în acest sezon, este bucleul, prezent atât la ținute office de zi dar și în combinații cu rochii de seară.

Clasicul costum de damă este nelipsit din Colectia de Primăvară 2018, reprezentat de sacouri feminine cu intervenții subtile din voal, nasturi supersofisticați și broșe detașabile. Sacoul se poate purta atât cu pantaloni pană cu dungă pe mijloc dar și cu fuste creion.

Extrem de feminine sunt și rochiile imprimate cu motive florale în culori pastelate. Lejere și cu  mâneci scurte, pot fi purtate cu bolerouri din stofă elastică, cu aplicații de cristale pe linia decolteului.

Accentele stralucitoare ale colectiei, sunt aplicatiile de cristale Swarovki®, prezente la rochii sau sacouri, oferind produselor un plus de eleganta si noblete. Le întâlnim aplicate pe decolteul unor sacouri, în talie la rochii, sau pe broșe detașabile.

În această primăvară relaxează-te și bucură-te de feminitatea ta!

Te invităm în magazine și pe site www.yokko.ro pentru a descoperi produsele tale favorite din noua Colecție de Primăvară 2018.

 

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *