LOOKBOOK PRIMĂVARĂ 2017 – Primele piese din noua colecție

Marile podiumuri de la New York, Milano și Paris au anunțat deja tendințele pentru primăvara 2017! Deși iarna este încă prezentă, este bine să ne pregătim garderoba pentru sezonul ce imediat urmează să vină cu noi tendințe de stil.

Pentru această primăvară, YOKKO vă propune o colecție bazată pe culoare și multă emoție!” A iubi e primăvară. A cunoaște-nseamnă iarnă”, spunea Blaga. Iubire, emoție, culoare!

Pentru primăvara anului 2017, YOKKO a ales ținute lejere, accesibile oricărui stil vestimentar. Liniile create anul acesta aduc un plus de confort, mizând pe accente smart-casual într-o varietate de culori și texturi.

Dungile, groase sau subțiri, verticale sau orizontale, reprezintă unul dintre trendurile principale ale primăverii anului 2017. Le regăsiți și în Colecția YOKKO din primăvara aceasta.

Imprimeurile florale ne vor aminti de livezi înflorite, vom purta primăvara peste tot! Rochii minunate, din brocart prețios, cu imprimeuri florale, ne vor accentua feminitatea și delicatețea. Flori, romantism, vitalitate!

Culorile primaverii anului 2017 sunt, pe lângă cele clasice, culorile naturii, ce aduc un amestec de vitalitate și relaxare.

Albastrul, de la nuanțele pale, delicate, la cele tari, va continua să fie prezent în această primăvară. Suficient de versatil, induce o senzație de confort si relaxare.  Poartă-l atît la birou, cît și în afara lui.

Printre tendințele de culoare pentru primăvara/vara anului 2017, portocaliul în diverse nuanțe va fi o mica vedetă. Îl întâlniți și în Colectția YOKKO, în rochii confortabile, cu imprimeuri. Este o culoare ce aduce multă dragoste, amintește de distracție și sentimente fierbinți.

Rozul pal sau nude, această culoare pașnică și extrem de feminină, va fi prezent în tendințele cromatice ale noului sezon. YOKKO ți-l propune primăvara aceasta în piese vestimentare în linii minimale și monocrome, ce vor adăuga ținutei tale un aer rafinat și delicat.

Foarte în trend vor fi și culorile neutre, beige sau gri pal. Sunt calde și blânde, adăugând un aer extrem de elegant ținutei. Un beige hazelnut, de fapt un ton mai deschis decat alunele naturale, va fi nuanța perfectă de purtat pe parcursul întregului an, fiind una dintre cele mai versatile culori ale sezonului.

Se anunță deci o primăvară YOKKO plină de flori, delicatețe, feminitate, vitalitate și confort. Vă așteptăm în magazinele YOKKO și online!

 

 

2 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *