Look book Toamnă 2017 – Senzualitate și Confort

Pentru că vara aproape a trecut, YOKKO vă prezintă primele modele din noua colecție, pentru o toamnă cu stil și eleganță. Piesele cheie ale colecției de toamnă 2017 îți asigură ținuta perfectă pentru o zi la birou dar și certitudinea ca vei străluci la orice petrecere și ieșire în oraș.

Concediul a luat sfârșit și trebuie să vă pregătiți garderoba office? Nu vă faceți griji, Yokko are totul pregătit pentru dumneavoastră! Simplitatea și eleganța au fost dintotdeauna calități reprezentative pentru stilului YOKKO, regăsindu-se și în această colecție și mai ales în ținutele business. Vedeta lunii septembrie este costumul bleumarin din bumbac imprimat cu picouri roz; sacoul cu gulerul rotund și fusta creion îți vor da un aer retro ținutei. De remarcat este și sacoul crem cu garnitură la terminații și aplicație de cristale pe decolteu; în combinație cu pantaloni sau fustă din același material, îl poți purta atât la birou cât și la o cununie sau un botez.

Brocartul din bumbac cu fir auriu sau argintiu si catifeaua uni sau imprimată, sunt două țesături nobile și elegante,  prezente în fiecare an, în colecțiile YOKKO. Piesele vestimentare din aceste țesături (sacouri, rochii, fuste) compun ținute spectaculoase care îți vor asigura o prezență impecabilă la orice petrecere.

Ținută de ocazie din brocart de bumbac cu fir de efect auriu

Noutatea acestui sezon este salopeta de ocazie, un articol modern și elegant în același timp. Fie că este lungă sau ¾, din vâscoză sau din voal cu efect sidefat vei străluci la orice petrecere o vei purta, fiind și foarte comodă și ușor de accesorizat. Tot pentru diferite petreceri, YOKKO a pregătit în acest sezon rochii din voal în combinație cu diferite texturi prețioase din dantelă și paiete.

Vă invităm să vizitați www.yokko.ro, pentru a vă completa garderoba de toamnă cu oricare din piesele vestimentare de mai sus și alte surprize. Vă dorim o toamnă cu stil si eleganta!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *