Lady in red – roșul, culoarea sărbătorilor de iarnă.

Considerată culoarea puterii, dragostei, seducției, focului și furiei, roșu îi caracterizează pe oamenii puternici din punct de vedere emoțional, care sunt, fie pasionali, fie agresivi. Și, din moment ce este o nuanță care iese în evidență, rochia roșia este întotdeauna reperată de cei din jur.

Dacă vrei să atragi atenția, poartă roșu! Din acest motiv probabil te simți mai atractivă când porți roșu. Atunci când alegi să porți roșu clasic, ești cu siguranță conștientă de puterea ta de seducție pentru că știi ce pasiune insuflă această culoare. Roșul poate fi purtat singur sau în combinație cu nuanțele neutre, cum sunt negrul și albul.

Roșul este purtat tot timpul anului, iar în luna cadourilor devine culoarea preferată a femeilor, mai ales de Crăciun. Roșul clasic se poartă în orice moment al zilei și poate face parte din ținutele casual, outfiturile office sau la cele mai importante petreceri din viața ta.

În acest sezon, noi vă propunem o gamă variată de produse în această culoare; rochii sacouri, fuste sau bluze, cu siguranță vei găsi ceva care să ți se potrivească stilului vestimentar și siluetei.

Culoarea roșie nu se demodează niciodată, așa că vă invităm în magazine și pe site www.yokko.ro să vedeți cum se poartă culoarea pasiunii în diferite momente ale zilei.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *