Jachete și sacouri de toamnă

Pentru femeia mereu în mișcare, spunea Coco Chanel atunci când se referea la sacou. De-a lungul timpului, sacoul a fost asociat cu femeile puternice. Mișcare, putere, dar și eleganță sunt atributele principale ale acestei piese vestimentare, ce nu poate lipsi din garderoba de toamnă a unei doamne.

Tot Coco Chanel a făcut trecerea în anii ‘50, de la jachetele simple care punctau un look simplu, la un look de lux. Un sacou din bucle de lână virgină (“boucle”, în franceză, înseamnă material încrețit pentru a forma bucle) sau din bumbac și lână, vor impune prin calitate și croială. Sacourile înseamnă clasă.

Sacoul, piesa de rezistență în garderoba de toamnă, poate fi adoptat de femei cu stiluri vestimentare diferite. Poate însoți o rochie casual,  într-o zi obișnuită la birou, dar și o rochie de seară. Este un articol extrem de versatil, poate fi combinat chiar și cu o pereche de jeansi.

Ne-am obișnuit să fie o piesă vestimentară predominant office, dar un sacou poate fi și jacheta dintr-un outfit mai relaxat, în afara biroului. Sau piesa centrală într-o ținută de seară, dacă alegeți un sacou din brocart de bumbac cu fir metalic. Va fi o investiție pe termen lung, o piesă de mare clasă, importantă în garderobă mulți ani.

Fie că este vorba despre un outfit pentru o zi obișnuită la birou sau o seară la un spectacol, un sacou elegant și impecabil croit este alegerea ideală.

Combină sacoul dorit cu fuste conice sau pantalon pană sau drept, bluze elegante, dar și cu rochii comode, pentru un plus de feminitate.

 

Noua colecție YOKKO Toamnă / Iarnă îți oferă posibilitatea să îți alegi modelul care ți se potrivește. Te invităm în magazinele noastre sau pe web-site pentru mai multe detalii.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *