Jachete călduroase şi elegante pentru Sezonul Toamnă-Iarnă 2014-2015

Ce trebuie să stii atunci când îţi alegi cea mai importantă piesă din garderoba pentru sezonul rece?

O haină care va fi purtată în cea mai mare parte a timpului, jacheta trebuie să fie potrivită stilului personal, modernă, dar şi comodă. Cea mai versatilă lungime este cea medie, care îţi va permite să porţi această haină în orice moment al zilei.

Fie că alegi imprimeuri care să atragă instantaneu atenţia către tine, cum ar fi jachetele din brocart cu catifea în alb-negru, sau paltoanele din stofă cu lână în nuante discrete, cea mai feminină opţiune este cea cu decolteu rotunjit, la baza gâtului. Dincolo de calitatea estetică, această croială are şi un aspect practic, pentru că te fereşte mai bine de vântul rece. Toamna poţi asorta diverse eşarfe şic în funcţie de ţinuta completă aleasă, iar iarna poartă gulere din blană –  moi, plăcute la atingere şi rafinate.

Jacheta alb-negru brocata cu catifea

Cumpără jacheta cu imprimeu floral alb-negru

Jacheta gri cu guler blana

Cumpără jacheta gri cu guler din blană detaşabil

Haina cu imprimeu alb-negru

Cumpără  jacheta elegantă alb-negru din brocart cu catifea

Detaliile atent lucrate sporesc eleganţa acestor jachete, cu nasturi îmbracaţi în catifea, capse sau fermoare aparente, poţi să-ţi alegi stilul preferat.

O idee excelentă şi în vogă sunt ţinutele într-o singură culoare, dacă alegi, să spunem, un palton bej, asortează-l cu o rochie în aceeaşi nuantă –include şi botine sau cizme bej în ţinută şi ai obţinut deja look-ul perfect.

Paleta coloristică din această toamnă este complexă, astfel încât poţi alege jachete în orice culoare se potriveşte cu garderoba ta, negrul păstrandu-se, ca de obicei, printre preferinţele de top.

Palton bej cu design minimalist

Cumpără paltonul bej cu design minimalist

Palton albastru din stofa elastica

Cumpără paltonul albastru din stofă elastică

Jacheta cu guler detasabil din blana

Cumpără jacheta neagră cu guler din blană detaşabil

Pe langă croiul de excepţie, jachetele YOKKO au avantajul de a putea fi purtate atat la ţinute elegante, cât şi casual. Care este modelul tău preferat? Te invitam sa îl alegi din colecţia de jachete pentru toamnă sau iarnă create la YOKKO!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *