Jacheta – piesa chic a sezonului rece

Toamna se retrage în mod grațios, și e bine să primim iarna cu o garderobă completă. Trebuie să fim pregătite pentru frigul din ce în ce mai neiertător. Garderoba de iarnă nu există fără jachetele și paltoanele călduroase, practice, chic-elegante. Frumoasele jachete și paltoane ce transformă temperaturile sub -0 grade în plimbări plăcute și apariții pline de stil și căldură.

Știați că în trecut paltonul sugera apartenența la o anumită clasă socială? Astăzi, paltonul a devenit un articol de îmbrăcăminte purtat atât de femei, cât și de bărbați în egală măsură, o piesă vestimentară plină de stil și eleganță.

Piese esențiale în sezonul rece, jachetele și paltoanele completează ținutele noastre de zi și seară.

Pentru o ținută formală, alege jachete în culori închise si de preferat, croi simplu. Casual poate însemna o jachetă beige, în linii minimale, cu un singur rever și buzunare laterale încăpătoare și practice. Pentru o ținută impecabilă, versatilă, de zi și de seară, recomandarea noastră este o jachetă în culori neutre. Ziua, la birou, poart-o fără cordon, seara, marchează-ți talia atașând cordonul și întoarce-i manșetele, lasând la vedere dublura din brocart de bumbac brodată cu fir metalic. Dacă o accesorizezi cu o broșă cu panglică și cristale Swarovski vei adăuga ținutei un aer romantic.

Iarna aceasta alege paltoane confecționate din materiale ce conțin fibre naturale: cașmir, lână și bumbac, sau bucle cu lână și alpaca. Este foarte important să te simți confortabil.

Fii pregătită pentru iarnă și alege-ți modelele de jachete sau paltoane preferate. Te așteptăm cu ceai cald și biscuiți în magazinele YOKKO!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *