Invitație la nuntă 12 – rochii de ocazie sub 300 lei

Ai primit multe invitații la nuntă și nu știi cum să te îmbraci? Te putem ajuta cu sugestii și propuneri de rochii de ocazie în care investiția materială este extrem de accesibilă, sub 300 de lei.

Ținuta la un eveniment atât de special trebuie să fie elegantă, rafinată și nu în ultimul rând comodă. Alege o pereche de sandale în care să reziști mai multe ore, sau, dacă este nunta celei mai bune prietene și știi că vei dansa până târziu în noapte, pregătește o pereche de pantofi cu toc mic  sau balerini, de rezervă.

Accesorizează cu bijuterii ușoare, fine, care să nu te incomodeze.  Încearcă o coafură lejeră, dar structurată. Un coc la ceafă sau ridicat, dacă este foarte cald, sau împletituri dacă rochia aleasă este romantică. Nu folosi fixativul în excces.

Se poartă bijuteriile în păr. Delicate, rafinate, sunt genul de accesorizari extrem de potrivite la un eveniment elegant, important. Dacă rochia are paiete sau detalii multe, atunci  renunță la accesoriile din păr.

În funcție de locație, dacă evenimentul este  într-un loc relaxat, poți alege o rochie midi. Dress code-ul la o nuntă este, în principiu, simplu: nu ne îmbrăcăm în alb și evităm să ieșim în evidență prin extravaganță. Mireasa trebuie să fie în centrul atenției. Alege rochii din materiale vaporoase, diafane, in care să te simți bine.

Dacă este o nuntă mai sofisticată, alege o rochie mai prețioasă, cu aplicații din dantelă sau paiete. Stiliștii YOKKO v-au pregătit o selecție de rochii pentru ocazii speciale cu prețuri sub 300 de lei:

Vă dorim petrecere frumoasă și nu uita: orice rochie alegi, accesorizeaz-o cu zâmbet și multă energie pozitivă!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *