Inspirație de Primăvară pentru ținute office chic

Pentru a construi o carieră, imaginea profesională și eticheta de business sunt esențiale, aspectul tău general fiind o reflexie a personalității tale, dar și a rolului pe care îl deții în viața profesională.

Garderoba ta de birou e bine să fie clasică, versatilă, aleasă cu gust, astfel încât să ți se potrivească cu silueta, proporții, culori, texturi, croieli, dar și personalizată, cât să rămâi unică și să nu preiei uniforma rigidă  de birou. Investițile în hainele de birou trebuie să fie atent facute, alegând țesături rezistente și ușor de întreținut, pe care să le poți purta mai multe sezoane, fără să îți aglomerezi inutil garderoba.

Designerii YOKKO vă propun în acest sezon, pe lângă costumele clasice, ținute cu accente moderne, aplicații de cristale Swarovski sau cusături decorative în contrast. Noutățile sezonului sunt bluzele elgante, cu mâneci scurte sau lungi și guler tip eșarfă, disponibile într-o gamă variată de culori. Vedeta din garderoba oricarei femei este, bineînțeles, rochia. Aceasta este foarte ușor de purtat, mai ales Primăvara; nu ne trebuie decât un sacou pe deasupra și suntem gata. Niciodată nu avem suficiente rochii în șifonier, de aceea YOKKO v-a pregătit o multitudine de modele și  culori, atât simple cât și cu imprimeuri, modele potrivite pentru toate vârstele și toate gusturile.

 

 

Pentru mai multe idei și inspirații office, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site www.yokko.ro.

 

2 comentarii

  • Narita Rodica

    Am si eu multe tinute de la yokko si sunt incantata de ele.

  • Pentru mine sunt cam scumpe!
    Astept o campanie de reduceri substantiale! 🙂
    Sunt frumoase produsele dar ma pot apropia mai usor de branduri gen Zara sau H&M 🙁

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *