Înnoiește-te de Sărbătoarea Paștelui!

Apropierea Sărbătorilor Pascale este însoțită întotdeauna de o febră a cumpărăturilor. Această sărbătoare are pentru fiecare om o semnificație aparte, în funcție de credințele pe care le are, de valorile după care a ales să se conducă.

Noi ne ocupăm doar de partea estetică și venim în ajutorul doamnelor și al domnișoarelor preocupate de frumos.

Dacă te uiți în garderobă și nu găsești ținuta potrivită pentru masa festivă de Paști, sau nu ai cumpărat încă un cadou special pentru mama soacră, sau cea mai bună prietenă… ai ajuns exact unde trebuie. 

Cea mai simplă soluție, când esti invitată la o cină festivă, este să te îndrepți spre achiziționarea unei rochii care să te pună în valoare. Sunt relativ ușor de accesorizat și purtat, iar stresul cauzat de asortarea pieselor vestimentare, sau al combinațiilor cromatice, este eliminat. În plus, este un element de bază într-o garderobă, care îți va da un plus de feminitate oricând.

Dacă masa festivă se va desfășura într-un cadru elegant și pretențios, îți recomandăm o rochie pe măsură.

Rochia „Elegant Wings” reprezintă un tribut adus femeii care știe că principalul ei atuu nu este inteligența sclipitoare, nici atitudinea masculină de la întâlnirile de afaceri, nici măcar frumusețea care i-a fost dăruită de de Mama Natură, ci feminitatea.

Rochie de seara YOKKO din voal cu guler detasabil

Cumpără rochia ‘’Elegant Wings’’

Culoarea roșie a exprimat mereu senzualitatea, pasiunea, iubirea înflăcărată, curajul și puterea de seducție. Noul model de rochie roșie, din Colecția YOKKO, le are pe toate acestea. Îndrăznește să o porți și să ieși din tipare!

Rochie de seara YOKKO din voal rosu cu fronseuri pe bust

Cumpără Rochia ‘’Wild Fire’’

O altă rochie deosebită, prin motivele de catifea colorate pe care le are, este Xenia.


Rochii YOKKO din tricot elastic brocat cu catifea multicolora

Cumpără Rochia Xenia

O primăvară generoasă în frumos este una care a dansat nebunește pe un câmp înverzit și a lăsat în urma ei o explozie de flori diafane și maci îmbujorați de emoție. Rochia ‘’Day Sky’’ este o declarație de iubire adusă primăverii și poate să fie motivul care îți va înveseli ziua.

Rochie eleganta YOKKO brocata cu motive florale

Cumpără rochia Rochia ‘’Day Sky’’

De Sărbători adorăm întotdeauna să primim cadouri, dar cele mai frumoase daruri nu sunt acelea pe care le primim, ci cele pe care le dăruim. Ele ne aduc mai multă bucurie și ne ajută să menținem relațiile de prietenie cu cei din jur.

Una din bluzele ‘’Touch the heart’’ poate să fie cadoul ideal pentru prietena ta. Merită ceva frumos!

Bluza YOKKO din jerse elastic cu garnitura de voal

Cumpără bluza ‘’Touch the heart’’

O femeie de carieră cu o familie frumoasă se poate numi, în ziua de astăzi, o Superwoman. Pentru doamnele rafinate și pline de eleganță la birou care acasă devin soții iubitoare, mame grijulii, gospodine de invidiat, am creat o bluză care să le poarte numele. Tu cunoști o astfel de femeie? Îi poți face o surpriză!

Bluza YOKKO din jerse elastic cu garnitura

Cumpără bluza Super Woman

Moda bulinelor din anii 50 și-a păstrat farmecul de-a lungul timpului. I-ai putea face o surpriză mamei soacre. Ce zici?

Bluza YOKKO din jerse elastic cu guler si buline

Cumpără bluza ’’Delicate’’

Un alt model de bluză fină, diafană, vaporoasă este Charisma.

Bluza YOKKO din jerse elastic cu jabou de voal

Cumpără bluza ’’Charisma’’

Poți consulta și selecția de cadouri YOKKO de Paște, între 40 și 190 lei, iar dacă nu vrei să riști în privința darului de Sărbători, ai la îndemână o variantă sigură și mult mai comodă – Cardul Cadou YOKKO.

Cardul Cadou YOKKO

 Cumpără Cardul Cadou

Datorită acestui card, doamnele din viața ta își vor putea alege ținuta dorită, iar tu vei avea garanția că ele se vor declara pe deplin încântate de cadoul tău.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *