În tendință în acest sezon: catifeaua, brocartul și bucleul

În acest sezon se poartă țesăturile prețioase și elegante, catifeaua, brocartul și bucleul. Ziua la birou sau seara la o petrecere, poți opta pentru un costum elegant din bucle, sau o rochie din catifea, și vei fi cu siguranță o apariție de neuitat!

Catifeaua ne atrage în fiecare sezon, prin senzualitatea și rafinamentul ei. Această țesătură este considerată una dintre cele mai luxoase, din istoria modei, dar azi a devenit mult mai accesibila și ușor de purtat. Ca în fiecare an, catifeaua este vedeta colecției de toamnă YOKKO 2017. Designerii v-au pregătit o gamă variată de produse, din catifea uni dar și imprimată cu motive florale sau aurii. Rochii, fuste, sacouri sau pantaloni, vei avea de unde alege ținute pentru orice ocazie.

O țesătură prețioasă și mereu prezentă în colecțiile YOKKO este brocartul. Rochiile de seară din brocart cu fir de effect, metallic sau auriu, sunt spectaculoase prin efectul creat de către acest material. Vei străluci la orice petrecere, dacă vei alege să porți acest tip de țesătură.

Pentru ținutele office, în această toamnă vă recomandăm bucleul, atât simplu sau multi-color, cu bumbac, lână sau alpacă, este o țesătură elegantă și călduroasă în același timp. Fustele creion asortate cu sacouri din același material, alcătuiesc o ținută clasică și foarte elegantă. Textura moale și călduroasă a bucleului te va încânta în acest sezon rece!

Vă invităm pe site www.yokko.ro și în magazine, unde veți găsi o gamă variată de materiale și texturi, în vogă în acest sezon.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *