Imprimeurile florale, în tendințe primăvara aceasta

Este încă iarnă, dar să nu ne spuneți că nu vă este dor de primăvară…este aproape! Vom uita hainele groase curând și trebuie să cunoaștem noile tendințe din acest sezon . Mai ales că moda primăverii este extrem de colorată, vie, feminină!

Imprimeuri, este parola de intrare în această primăvara! Diverse, mixate, retro, romantice, primăvara aceasta ne vom îndrăgosti de culoare! Tendințele de imprimeuri pentru sezonul Primăvară/Vară 2017 sunt variate. Se poartă dungile, carourile, imprimeurile pop sau sloganuri diverse, buline, imprimeuri retro, optice, florale. Ne vom opri asupra celor florale, extrem de potrivite pentru zilele cu soare, lumină și aerul parfumat de primavară.

Vom purta flori, dând ținutei arome romantice și feminine. Rochiile cu imprimeuri florale le vom îmbrăca cu naturalețe atât la birou, cât și la o întâlnire sau masă în oraș. Cu pantof cu toc sau pantof sport, rochia cu imprimeu floral îți va evidenția feminitatea și naturalețea, primăvara aceasta mai mult ca oricând, fiind cel mai potrivit anotimp să le porți.

Nu trebuie deci să îți lipsească din garderoba acestei primăveri, rochiile ușoare și romantice înflorite în tonuri blânde și romantice de bejuri și rozuri, sau topuri ce îți vor înveseli ținuta, alături de fuste sau pantalon uni.

Primăvara aceasta vom fi romantice, degajate, boeme! Arată-ți frumusețea, cu ingenuitate și sensibilitate. Alege piesa preferată din Colecția Primăvară 17, ce te așteaptă online și în magazinele YOKKO!

 

2 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *