Imprimeul – un must-have al garderobei

Nu mai este un secret! Fashonistele știu că o haină cu un imprimeu inspirat poate să fie piesa de rezistență a ținutei. De aceea, un astfel de obiect vestimentar a devenit un must-have pentru garderobă.

Acum designerii revin asupra hainelor cu imprimeuri și propun ținute cu diverse tipuri de printuri: vesele, sofisticate, abstracte

06117-rochie-din-jerse-elastic-imprimat-rns-4wk-3b56aaec35-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia din jerse elastic imprimat

Unul dintre atuu-rile imprimeurilor florale este acela că, în zilele înnorate, ele îți vor aduce primăvara la fiecare pas și îți vor însori chipul.

Cu toate acestea, dacă outfitul arată prea încărcat, există riscul de a intra în zona de ridicol. De aceea, este indicat să ținem cont de câteva reguli de combinare a pieselor cu imprimeuri florale:

  1. Dacă ai două piese cu imprimeuri florale, pe care intenționezi să le combini, încearcă să păstrezi o continuitate a imaginilor. Cromatic, printurile din partea sus este bine să se potrivească cu piesa din partea de jos.
  2. Dacă ai o piesă vestimentară cu un print aglomerat, este indicat ca al doilea obiect vestimentar să fie uni, cu o croială clasică (de exemplu, o fustă închisă la culoare, sau o pereche de pantaloni creion.
  3. Este de preferat ca accesoriile să fie parte integrantă a unei ținute cu imprimeu. Astfel, pantofii și geanta ar putea păstra nuanța dominantă a printului, pentru a echilibra ținuta. Îți recomandăm să alegi modele cât mai simple, clasice, într-o singură nuanță și fără imprimeuri. În acest caz, renunță la bijuterii.
  4. La ținutele în nuanțe deschise poți asorta o eșarfă cu printuri florale, în nuanțe mai tari, care va contrasta plăcut cu tenul tău.

    06016-esarfa-din-voal-imprimat-ea72hx2-03cef0aa9a-gallery-00-1560x1800

    Cumpără eșarfa din voal imprimat

Ține cont de trăsăturile și particularitățile tale! 

  1. Dacă ai șoldurile mari și gleznele groase, poartă imprimeuri cât mai mărute, deoarece florile mari produc un efect optic de mărire.
  2. Alege printurile în funcție de tipul de piele, de culoarea ochilor și a părului. Astfel, brunetele pot opta pentru culori deschise, iar blondele pentru tonuri mai închise.
  3. Dacă ești mică de statură, optează pentru o ținută cu un imprimeu aglomerat în partea de sus și o fustă creion până la genunchi, care îți va alungi silueta.
  4. Dacă ești o fire romantică, boemă, cu înclinații artistice optează pentru imprimeurile digitale. Dacă vei alege o rochie cu printuri digitale, de la YOKKO, cu siguranță vei oferi celor din jur senzația unei picturi în mișcare. Aerul fin, diafan, romantic al imprimeurile digitale cu flori te vor invita să intri într-o poveste a frumosului. Ești o operă de artă și meriți admirația celor din jur!

 05986-rochie-eleganta-din-stofa-elastica-cu-insertie-florala-rd1-ued-7b72c21917-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia din stofă elastică

Pont! Tricourile cu imprimeuri digitale, care îți permit un look lejer, se pot purta atât cu o fustă casual, cât și cu o pereche de jeanși și teniși din pânză.

06018-tricou-din-jerse-elastic-imprimat-tfc-4wj-1e3a46122c-gallery-00-1560x1800

Cumpără tricoul din jerse elastic imprimat

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *