Ghid de shopping – Bluze feminine pentru o siluetă de vis

Bluza este piesa nelipsită din garderoba noastră. Se poate purta în orice anotimp, în diverse combinații. Și parcă niciodată nu avem suficiente!

Sezonul aceasta Colecția de Bluze YOKKO este extrem de eterogenă.


Bluzele din voal cu falduri în față și aplicații prețioase pe decolteu sunt concepute să avantajeze orice tip de siluetă. În combinație cu fuste midi creion, sau pantaloni pană și pantofi cu toc înalt, vei obține un outfit elegant și discret. Deasemenea poți adăuga strălucire ținutelor tale de seară cu bluze din jerse cu efect satinat.

1

Bluze din voal

8

Bluze de seară

Pentru o ținută clasică și elegantă poți opta mereu pentru o bluză dintr-un jerse uni, ce va fi ușor de purtat, în orice moment al zilei, la birou sau seara în oraș.

7

Bluze din jerse uni

Pentru că imprimeurile se poartă în continuare, foarte mult, vă propunem o selecție de bluze cu printuri florale sau grafice, extrem de feminine și ușor de întreținut, alături de materialele uni.

Bluzele din vâscoză sau mătase imprimată cu flori, ne aduc aminte de frumusețea verii și a grădinilor înflorite. Combină-le cu fuste și pantaloni în culori deschise și vei purta cu tine soarele de vară.

2

Bluze din mătase imprimată

3

Bluze din jerse imprimat

Bluzele cu imprimeuri tip aquarelă, în tonuri de albastru sau maro, amintesc de sfârșitul verii și începutul toamnei. Bluzele cu croi tip fluture, în imprimeuri grafice sau în tonuri uni bleumarin, pot fi alegerea perfectă pentru o zi  aglomerată la birou. Sunt lejere, senzuale și ușoare.

4

Bluze cu imprimeuri aquarelă

5

Bluze tip fluture

Imprimeurile grafice pot fi alegerea celor mai puțin conservatoare, deși, au marele avantaj de a ascunde anumite imperfecțiuni ale siluetei. Purtați-le cu încredere, dau ținutei un aer fresh și modern!

6

Bluze cu imprimeuri grafice

În funcție de personalitate și preferințe, magazinele YOKKO și cel online, îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă extrem de variată de modele, bluza preferată!

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *