Garderoba de vacanță

Vine Vacanța Mare! Ți-ai făcut bagajul?

Numeri zilele până vei pleca în vacanță, nu-i așa? Și nu mai sunt multe și vei ajunge în curând pe plaja mult visată, sau în țara pe care de mult timp plănuiți să o vizitați! Mare, munte, țări exotice sau călătorie în Europa, bagajul de vacanță trebuie făcut cu atenție. Pentru a nu uita ceva și, mai ales, pentru a nu lua prea multe lucruri, ne-am gândit să te ajutăm cu ceva sfaturi privind garderoba ta de vacanță .

Când îți faci bagajul, nu uita: “puțin este mult”, sau cum spune englezul, “less is more”. Pune în valiză piese vestimentare care merg combinate între ele, în mai multe momente ale zilei, comode, din fibre naturale de in sau bumbac.

Alege o bluză cu imprimeuri colorate, florale, în combinație cu pantaloni largi, lejeri și răcoroși, foarte în trend vara aceasta. Sau bluze largi, cu dungi marinărești, sunt foarte comode și îți vor da un aer estival, de vacanță și libertate. O rochie ușoară din in poate fi alegerea pentru drumul până la plajă sau ținuta pentru ieșiri la terasă sau plimbări relaxate pe străduțe pietruite.

În vacanță te relaxezi, întâlnești oameni și tradiții noi. Dacă vei vizita locuri cu semnificații religioase, alege rochii sau fuste nu foarte scurte. Stilul Navy este foarte potrivit atât pentru astfel de itinerarii, cât și pentru plajă sau croaziere. Rochia lungă este un must have pentru bagajul tău de vacanță. Ziua accesorizeaz-o cu o pălărie de soare, seara cu o pereche de cercei sau brățări supradimensionate.

Fă-ți un bagaj inteligent: nu uita cartea preferată, loțiunea de plajă, costumul de baie, ochelarii de soare, sandale cu platformă nu foarte înaltă, balerini comozi, eșarfe.

tinute de vacantaȚinute de vacanță 

tinute de vacantaȚinute de vacanță

ținute de vacanțăȚinute de vacanță

4Ținute de vacanță

Vacanța aceasta pune în bagaj piese vestimentare care să te facă să te simți confortabil, să-ți ofere libertate. Lasă-te alintată de razele soarelui, relaxează-te, deconectează-te de la grijile cotidiene.

Echipa YOKKO îți dorește vacanță însorită! Experimentează, călătorește și întoarce-te cu amintiri pe care abia așteptăm să ni le împărtășești! Chiar, unde pleci în vacanță?

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *