Fustele creion – Alegerea perfectă pentru ținutele office

Piese atemporale și clasice, omagiu adus feminității de către Christian Dior în anii 50, fustele creion sunt prezente în fiecare sezon pe podiumurile de modă. Feminine, chic și extrem de versatile, fustele creion sunt ideale pentru ținutele business, perfecte pentru un cocktail, potrivite pentru întâlniri romantice sau ieșiri cu prietenii.

Armonizează proporțiile și subțiază silueta

Indiferent de ocazie, fustele creion subțiază talia, evidențiază formele și ne fac să arătăm mai suple.  Dacă ai o siluetă pară, alege fusta creion într-o culoare solidă, de preferat într-o culoare mai închisă decât a topului. Dacă ai un piept voluminos, alege un top cu decolteu în V. Dar dacă ai brațele groase sau umeri lați, combină fusta cu bluze din materiale ușoare și mâneci trei sferturi. Evită body-urile sau bluzele mulate.

Găsește mărimea și croiala corectă

O fustă creion cu talie înaltă va alungi piciorul, fii însă atentă la mărime. Una prea largă îți va îngroșa talia, una prea strâmtă te va incomoda și colăceii ce vor apărea nu îți vor avantaja silueta. O fustă creion corectă trebuie să îți urmeze linia șoldurilor. Dacă ești minionă alege-o deasupra genunchiului, dacă ești înaltă, imediat sub genunchi.

Combinația potrivită

Fustele creion pot fi combinate cu bustiere, cămăși, bluze din diverse materiale, sacouri și jachete, în funcție de ocazia în care sunt purtate. Pentru o impresie de subțiere, poți să marchezi talia cu o curea într-o culoare mai închisă decît topul și fusta. La birou alege culori neutre. Pentru un aspect mai îngrijit, dar și o accentuare a taliei, bluza introdu-o în fustă. Adaugă un blazer sau un sacou potrivit.  Pantofii cu toc, de preferat stiletto, sunt cei mai potriviți, punând în evidență eleganța acestei piese vestimentare, niciodată demodată, fermecătoare de fiecare dată.

1

Ținute elegante cu fuste creion

2

Ținute office cu fuste creion 

3

Ținute office cu fuste creion

4Fuste creion

5Ținute casual cu fuste creion

Vă așteptăm în magazinele YOKKO să alegeți fustele creion potrivite pentru orice ocazie!

2 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *