Fustă office sau casual? Cum să porți o fustă la birou dar și în timpul liber.

Fusta este, fără doar şi poate, una dintre cele mai vechi piese de îmbrăcăminte din istorie. Dovezi ale purtării fustei de către femei, dar şi de către bărbaţi de pe întreg globul, au apărut în urmă cu mii de ani înainte de Hristos. Începând cu secolul 16, fusta a început să devină din ce în ce mai complexă şi populară, iar detaliile care i-au fost adăugate nu au făcut altceva decât să-i sporească frumusețea.

Poate că fusta pare să fie unul dintre cele mai simple articole de îmbrăcăminte, dar în realitate, există atâtea tipuri de croieli, pe care nu ai cum să le ignori. Spre exemplu, fustele cloş devenite populare în anii ’50, fustele creion, care au ajuns să fie piesă de baza în vestimentația de birou, fustele maxi cu croieli variate, fustele cu talie paper-bag, fustele plisate ori fustele petrecute, toate sunt exemple de diversitate ale acestui articol.

Fusta creion a revenit în trend, mai șic ca oricând. Indiferent de silueta ta, vei arăta fabulos într-o fustă creion. Nu e de mirare ca e o piesă atemporală. Dacă în trecut o priveam strict din perspectiva unei garderobe de birou, acum ne însotește cu succes la cocktail, în parc, ba chiar și pe covorul roșu. Poart-o cu un sacou, ziua la birou sau cu o bluză lejeră din jerse iprimat, în weekend la o plimbare cu prietenii, oricum ar fi, vei fi elegantă în fiecare situație.

O fustă creion poate fi o alegere ideală și pentru o ținută de petrecere, YOKKO vă propune o fustă din bumbac cu fir de efect, pe care o poți asorta la un sacou din același material, cu aplicație de cristale pe decolteu.

Pe lângă clasica fusta office, în acest sezon designerii YOKKO vă propun și fusta semicloș și fusta în clini, două fuste care pot fi purtate în diferite momente ale zile, în funcție de cum sunt accesorizate.

Vă prezentăm în continure câteva ținute elegante și rafinate, atât pentru serviciu cât și pentru timpul liber. Fii inspirată și alege-ți ținuta potrivită!

 

Ținute elegante cu fuste creion și bluze din jerse elastic imprimat

Dacă încă nu v-ați hotărât la o anumită ținută, vă invităm în magazine și pe www.yokko.ro unde veți găsi o gamă variată de modele de fuste pentru orice moment al zilei.

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *