Fii o stea strălucitoare – Ținute elegante pentru zi sau seară

Știm, august este ultima lună de vară… dar ce lună! Ne pregătim pentru toamnă în ultima lună de vacanță, ne încărcăm bateriile, ne bucurăm de lumină și vitalitate!

Vă propunem pentru această minunată lună de vară, să străluciți în AURIU! Culoarea aurului este asociată aproape instinctiv cu Soarele, auriul fiind un simbol al perfecțiunii și al împlinirii. Aurul înseamnă: vitalitate, viaţă, sănătate, înţelepciune, lumină, belșug.

De aceea invitația noastră este să te îmbraci în țesături nobile cu străluciri aurii. Rochiile și bolerourile din colecția de tafta de mătase, sunt alegerea inspirată pentru un eveniment select, cum ar fi o nuntă sau o aniversare într-un spațiu elegant.
TINUTA DE TAFTA DE MATASE

ALEGE ȚINUTA DE TAFTA DE MĂTASE

Sacourile din brocart de bumbac elastic, cu inserții de fir auriu și suprapuneri de motive în relief, sunt piese vestimentare ce impresionează nu numai prin calitatea țesăturii și croiala impecabilă, ci și prin nota de eleganță rafinată și puternică pe care o dau oricărei ținute și vărste. Asortate cu gențile YOKKO din colecție si cu cordoanele special create, veți fi o prezența specială ce veți atrage admirația celor din jur pentru stilul abordat.
TINUTA DE BROCART AURIU

ALEGE ȚINUTA DE BROCART AURIU

Rochiile din brocart asortat, cu model mic, simple și de bun gust, ce îmbracă frumos orice siluetă datorită structurii și elasticității țesăturii pot fi o alegere de sine stătătoare sau se pot combina cu restul ținutei.

ROCHIE DE BROCART AURIU

ALEGE ROCHIA DE BROCART AURIU

Catifeaua neagră este în continuare la modă, prezentă în țesături combinate cu detalii din auriu delicat pe rochii sau bolerouri de ocazie.
Chiar și o simplă bluză aurie purtată în jos cu negru este o alegere inspirată.

TINUTA DE CATIFEA NEAGRA CU DETALII AURII

ALEGE ȚINUTA DE CATIFEA NEAGRĂ CU DETALII AURII

Pentru zi sau seară, vă invităm în magazinele YOKKO și online să probați primele piese dintr-o Colecție de vară târzie absolut specială, cu detaliile elegante, discret strălucitoare, care îți pun în evidență feminitatea și frumusețea!

Să fim strălucitoare și pline de vitalitate!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *