Fii frumoasa de Dragobete

Prilej de bucurie și bunăstare, Dragobetele este unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român. Probabil că 24 februarie înseamnă, pentru omul arhaic, începutul primăverii, ziua când natura se trezește, păsările își caută cuiburi iar omul participă și el la bucuria naturii.

Cu ocazia zilei de Dragobete, batrânii satului acordau o îngrijire specială animalelor din ogradă, dar și păsărilor. Bătrânii credeau că în această zi păsările iși aleg perechea pe viață și se urnesc în construirea cuiburilor. La sfârșit de iarnă și început de primavară, Dragobetele oficia nunțirea păsărilor în cer.

În această lună, este perioada în care ne exprimăm iubirea, fie ea prin vorbe dulci, flori, cadouri sau pur şi simplu prin  prezenţa alături de persoana iubită. Aşa că, dacă te pregăteşti de o întâlnire, o cină romantică sau pur şi simplu o plimbare prin parc alături de persoana iubită, atunci este musai să ai pregătite câteva ţinute încântătoare. Iar aici putem să vă sprijinim cu câteva sfaturi bune.

Cel mai important este sa porți acele haine în care te simți confortabilă. Dacă ești o fire mai romantică, sau dacă ești o tipă moderna care îndrăznește să poarte articole interesante sau pur și simplu dacă ești o fire simplă, poartă ce te face să te simți bine! Dacă te vei simți bine în modul în care ești îmbrăcată atunci acest lucru se va reflecta și în exterior.

Fie ca alegi țesături clasice și rafinate precum catifeaua și brocartul sau materiale vaporoase și feminine cum este voalul, vei fi o apariție elegantă. Deasemenea, important este să porți haine care să te avantajeze, să-ți pui în valoare părțile trupului care merită să fie accentuate.

Dintre creatiile noastre vă recomandăm aceste ținute feminine, în culori pastelate de Primăvară, rochii din voal cu detalii strălucitoare, imprimeuri florale și texturi delicate din bucle și brocart.

Pentru alte inspiratii în alegerea ținutei ideale, vă sfătuim să intrați în magazine și pe site www.yokko.ro. Luna aceasta găsiți multe rochii la prețuri promoționale, profită de reduceri și bucură-te de Primăvară!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *