Este timpul să strălucești!

Cea mai frumoasă lună din an se apropie, luna decembrie, luna cadourilor și a petrecerilor. Deși petrecerile sunt mai rare în această perioadă, nu ne impiedică nimeni să ne îmbrăcăm cu cea mai frumoasă rochie a noastră și să ne simțim bine alături de cei apropiați. 

La YOKKO, detaliile fac diferența, astfel că și în acest sezon vă puteți bucura de rochii cu croieli simple, lungi sau midi, accesorizate cu broșe chic detașabile, aplicații de cristale colorate și inserții delicate din rips sau elastic auriu, care vor scoate din anonimat orice ținută.

Catifeaua este vedeta Colecției de Sărbători 2021, este o țesătură clasică dar mereu de actualitate în colecțiile designerilor. Fie că alegi o rochie midi din catifea imprimată cu motive florale sau cu motive aurii, vei avea o ținută rafinată și mereu elegantă, potrivită pentru orice fel de eveniment din această iarnă. Optați cu încredere pentru această țesătură.

Strălucește în acest sezon și alege o rochie din paiete. Poți opta între un model de rochie lungă cu bretele din paiete sau o rochie midi din paiete în combinație cu catifea și cu siguranță vei fi în centrul atenției.

Vrei să te simți ca o regină? Îți recomandăm rochii lungi din voal, cu mâneci ample din paiete. Rochiile neagre sunt o altă recomandare a nostra, nu uita că rochia neagră conservatoare, avantajează orice tip de siluetă și nu se va demoda niciodată. Aproape că nu poți da greș purtând o rochie simplă neagră.

Pentru a obtine look-ul dorit, va recomanda sa combinati diferite piese, un sacou din catifea cu o rochie din paiete, un bolero din paiete cu o pereche de pantaloni din catifea sau fuste

Culorile pentru care puteți opta în acest sezon sunt roșu, albastrunegru, culori clasice care nu se vor demoda niciodată. Poti alege însă și culori pastelate, lila sau ciclamen, culori în tendințele anului 2021.

Dacă încă nu te-am convins, lăsăm mai jos câteva imagini care sigur te vor inspira în alegerea ținutelor pentru Sărbătorile de Iarnă 2021. Deasemenea, vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro să descoperiți mai multe modele.

Costum office cu fustă și sacou din bucle

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *