O după-amiază de vară – Top ținute vaporoase

Aerul încărcat de o lumină visătoare, adierea de vânt cu miresme de flori de cămp…vara, anotimpul în care ești mai frumoasă și mai senzuală! Când vine vorba de sezonul cald, nimic nu e mai reprezentativ pentru acest anotimp, decât rochia vaporoasă, ușoară, lejeră.

Vorbim despre rochie pentru că este piesa vestimentară cel mai ușor de purtat. Nu e nevoie să o combini cu nimic, decât să o accesorizezi și, uneori mai ales într-o după-amiază de vară călduroasă, nici nu e nevoie de multe accesorii: o pereche de sandale, o pălărie si ochelarii de soare.

Colecția de vară YOKKO îți oferă o mulțime de modele de rochii de vară,  în culori vibrante și îndrăznețe precum turcoaz, albastru, roșu corai, mov, bleumarin, dar și nelipsitele din orice garderobă, alb și negru. În funcție de stare, stil personal și preferințe,  poți alege culoarea și modelul care ți se potrivesc.

Din texturi ușoare de voal, imprimat sau uni, organza cu inserții naturale de in, rochiile vaporoase de vară, îți completează imaginea adaugând o notă de feminitate și eleganță. Alege-le pentru petreceri pe plajă, plimbări în parc sau serate muzicale.

1

Rochii din voal mov

2Rochii din organza brocata si voal turcoaz

3Rochii din voal rosu

Dacă preferi pantalonii, combină pantalonii largi, din văscoză, cu bluze lejere in formă de fluture și vei obține o ținută casual, extrem de comodă, si elegantă în același timp.

4Pantaloni si fuste lejere

5  Pantaloni si fuste lejere

Pentru serile petrecute in oras cu prietenele, fustele vaporoase, din in sau din saten sunt alegerea perfectă! Accesorizeză-le cu topuri iuni sau imprimate și vei avea o ținută ideale pentru astfel de petreceri.

6

Fuste vaporoase din in si bluze cu imprimeuri florale

Vară este despre vis si relaxare! Te asteptăm în magazine și pe site să îți alegi ținuta perfectă de vară!

 

2 comentarii

  • Iubesc firma Yokko pentru calitatea materialelor,calitatea executiei produselor… dar… pentru ca exista un mare dar nu pot cumpara nimic de la YOKKO pentru ca am bustul 112, talia 98 si soldul 114 la aceste dimensiuni nu-mi gasesc nimic la dumneavoastra desi mi-au placut foarte mult cateva rochii sau comleuri in aceasta vara.
    Cu stima, dar si cu regret, Lia

    • Va multumim din inima pentru aprecieri! Va invitam sa probati produsele cu marimea 2XL sau 46EU, ar trebui sa va imbrace frumos. In vara aceasta avem mai multe modele lejere, de exemplu rochiile din voal, care se potrivesc pe orice silueta.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *