Diva Style – 5 rochii în care să cucerești

Cu siguranță îți aduci aminte rochia în care erai îmbrăcată la prima voastră întâlnire, asta în cazul în care atunci ai ales o rochie. Acest articol este despre … rochii. Rochii speciale, rochiile de care îți vei aduce aminte, pentru ca avem încredere că vei cuceri, sau recuceri inima celui drag, dacă îți alegi una dintre propunerile noastre pentru momentele romantice din viața ta.

 

1. Rochie lejeră din voal

Dacă invitația este la un spectacol de teatru, îți recomandăm o rochie uni, ușoară, din voal dublat cu vâscoză. Este extrem de ușor de accesorizat, cu o broșă, colier sau o curea subțire în talie. Croiul în forma literei A este potrivit oricărei siluete, iar pe cele cu șolduri mai late chiar le avantajează. Materialul delicat obligă ca poșeta să fie una mică.

 

2. Rochie din dantelă cu mâneci chimono

Perfectă pentru o invitație la film, această rochie are un mare avantaj, acela că nu mai e nevoie de fier de călcat, după spălare. Deci, nu se șifonează! Are un aer special prin faptul că dă impresia aceea de effortless chic, adică nu ai stat foarte mult în fața oglinzii, fiind, de asemenea, extrem de comodă.

 

3. Rochie cu imprimeu floral și mâneci chimono

Poate ieșiți la o terasă, pe malul unei ape sau nu neapărat, dar sigur aerul va fi înmiresmat de arome de iasomie sau tei. Alege o rochie cu imprimeuri florale, sunt feminine și foarte în trend!

 

4. Rochie din mătase cu imprimeu floral

Recomandăm rochia din mătase cu imprimeu asiatic și perle Swarovski pentru o cină romantică la restaurant. Delicată, impresionează prin calitatea texturii și aerul rafinat. Te vei simți ca în filmul „In the mood for love”!

 

5. Rochie din voal cu efect sidefat

Sezonul acesta se poartă țesăturile lucioase, sidefate. Rochia de mai jos este comodă, din voal cu efect sidefat, nu are nevoie de prea multe bijuterii, având epoleți din cristale Swarovski și se numește Party! Oare de ce?

 

Rochiile din Colectia YOKKO Primăvară – Vară 2017 sunt disponibile în magazine și online pe www.yokko.ro, într-o mare diversitate de modele, pentru toate vârstele și siluetele. Te așteptăm în vizită!

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *