DARE FOR MORE!

 

DARE FOR MORE!

Secolul XXI este secolul vitezei. Tu esti femeia secolului XXI, si mai exact a anului 2015. Esti o femeie puternica, inteligenta, de cariera. Detii functii importante, job-uri solicitante si pozitia ta in societate s-a schimbat complet.

Desi esti intr-o continua miscare, cu multe responsabilitati, nu uita sa iti pui in valoare feminitatea.

Stilul YOKKO pune accent pe un look impecabil , indiferent de momentul zilei, sau de evenimentul la care mergi. Intr-o  zi ocupata, opteaza pentru un look office, dinamic, si  fresh. Acesta poate fi creat din articole vestimentare precum camasa, un sacou si in partea de jos niste pantaloni simpli sau o fusta-creion.
Atunci cand mergi la un eveniment seara, sau la un cocktail, apeleaza la celebra rochie neagra si nu o sa dai gres. Este mereu in voga, eleganta si poate fi accesorizata usor, cu un lant superb si o geanta plic. Pentru o tinuta mai pretioasa, apeleaza a paiete sau la accesorii deosebite. In ceea ce priveste incaltamintea, alege niste sandale cu toc. De asemenea, machiajul si coafura sunt foarte importante pentru un look provocator.

Femeia puternica nu renunta niciodata la visurile ei.

Motto-ul YOKKO „Dare for More!” te indruma in a atinge perfectiunea si a te reinventa mereu. Depaseste-ti limitele si evolueaza pe toate planurile. Alege sa fi lider, independenta si nu in ultimul rand, alege sa fi femeia smart-fashion.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *