Dara Latici – Creator digital

Dara, câți ani ai și cu ce te ocupi?

Dara: Am 18 ani și sunt studentă în anul I la Facultatea de Litere, iar în timpul meu liber colaborez cu branduri ca model/creator digital.

Ne-au placut mult postările tale pentru că sunt foarte vii și colorate, par făcute cu multa pasiune și sinceritate. Cum ți-ai descoperit această pasiune pentru lumea fashion?

D: Încă de mică am fost atrasă de lumea modei, mereu mi-a plăcut să-mi aleg ținutele singură și să apar cu ceva nou la grădiniță, școală etc. Hainele mi-au dat multă încredere în mine și totodată m-au făcut să mă simt mai feminină odată ce am început să cresc.

Cum ai aflat despre YOKKO și ce te-a făcut să vrei o colaborare cu acest brand?

D: Am aflat despre YOKKO pe Instagram, căutam branduri românești care să mă inspire și să-mi transmită calitate. Odată ce i-am găsit le-am scris că-mi doresc neapărat o colaborare cu ei.

Cum te-ai simțit în hainele YOKKO? Poți să descrii în cateva cuvinte stilul YOKKO?

D: În hainele YOKKO m-am simțit foarte confortabilă, eu însămi și plină de energie și pasiune de a crea content de calitate. Stilul YOKKO este: independent women, freedom, high vibration și lots of color.

Cum îți menții silueta? Ce ritualuri de frumusețe ai?

D: Nu am ritualuri deosebite, însă practic sport săptămânal, merg la tratamente faciale când am timp, iar zilnic am grijă de tenul meu prin creme de hidratare și seruri specifice tenului meu.

Ce stil vestimentar prefer și cum îți alegi hainele?

D: Stilul meu vestimentar s-a schimbat de la haine tomboy la haine ladylike, fiindcă mă simt mult mai “eu” în haine feminine prin care mi se accentuează formele și îmi luminează, totodată, fața. Însă, hainele mi le aleg după starea mea de spirit din acel moment și desigur, mă ghidez după outfiturile pe care le-am în minte și cărora le lipsesc câteva “piese”.

Care este relația ta cu brandurile românești? Cumperi des de la branduri din România?

D: În ultimul an am început să cumpăr mai des de la branduri românești, deși înainte obișnuiam să cumpăr strict ce găseam în malluri. Îndată ce a venit pandemia am început să fac shopping online și am descoperit multe branduri românești de la care cumpăr și în momentul de față.

Cum a fost în pandemie pentru tine, cum ți-a schimbat viața? Crezi că omenirea a învățat ceva în urma acestei pandemii?

D: Pandemia m-a afectat atât pe mine cât și pe cei din jur, a fost o schimbare globală care ne-a făcut să realizăm înca o dată că sănătatea este pe primul loc, înainte de orice altceva.

Crezi că lumea poate fi salvată? Cum crezi că putem contribui la acest lucru?

D:  Lumea poate fi salvată dacă fiecare dintre noi contribuim în salvarea ei cu ceva. Orice contribuție contra poluării ajută, mai ales în momentul actual când încălzirea globală afecteaza atât flora cât ăi fauna într un mod remarcabil. So let’s make each day count and “save our home”!

 

 

Dara Litici, Creator digital

Interviu&Outfit: YOKKO

Foto: Dara Latici pentru YOKKO

3 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *