Dana Mina Verescu, jurnalist

Eu sunt redactor șef la Grădina mea de vis, mai scriu și la alte reviste de la Burda, National Geografic Travel, Femeia de azi, Practic în bucatarie, traduc cărți, în special de pshiologie pentru că asta am studiat și îmi place să păstrez legătura.

Mi-a placut joaca asta cu rochiile pentru că nu are nicio legatură cu profesia, la serviciu ne îmbrăcăm lejer sau lucrăm de acasă, în călătorie iarăsi haine lejere și atunci sunt puține ocazii în care ai cheful, timpul și plăcerea să îți pui rochii din astea fabuloase. Și da, sunt de acord, probând hainele astea, te simți într-adevar femeie. Poți să joci în aceste rochii toate rolurile pe care nu apuci să le joci în viața obișnuită.

Eu cred că salvăm lumea prin bunătate. Cred că dacă oamenii învață să se simtă bine cu ei înșiși și chiar și cu un grup apropiat, mai mic sau mai mare, și învață că nu suntem mereu în competiție. A fi activ sau a fi femeie de afaceri nu înseamnă neapărat a fi în competiție cu altcineva. Ci înseamnă pur și simplu să vrei să cunoști mai multe, să cunoști viața altfel decât au făcut-o părinții sau bunicii, să vrei să inovezi, poate că ai niște impulsuri care nu sunt neaparat rele dar sunt oarecum neconforme cu tradiția în care ai crescut. A fi activ înseamnă să îți urmezi impulsurile astea, să te duci acolo unde te cheamă pe tine inima. Ai o voce în cap care îți spune: “fă chesti asta”, un impuls care nu știi de unde vine, care nu se potrivește cu ce se așteaptă lumea de la tine.

Dana Mina Verescu, jurnalist

Foto și interviu de Marius Tudose

Dacă vă interesează mai multe idei de ținute elegante vă invităm pe site-ul nostru www.yokko.ro dar și în magazinele noastre.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *