Cum te îmbraci de Crăciun și Anul Nou

Luna cea mai frumoasă din an a sosit! Luna în care ni se împlinesc dorințele și visele. Petrecerile în familie, cu emoție și căldură, dar și cele cu prietenii dragi se apropie. Acest Decembrie va fi cel mai frumos!  Ți-ai ales ținutele?

Pentru masa de Crăciun, cu întreaga familie reunită, poți alege ținute nu foarte ostentative, dar elegante. Brocartul elastic este extrem de potrivit. Îți recomandăm de asemenea să alegi culoarea roșie, traditională Crăciunului, o culoare clasică și frumoasă. Dacă ești gazdă, poți opta pentru rochiile din jerse gros elastic din colectia YOKKO| Iarna. Sunt  foarte comode, îți vor permite să te miști în voie și pot fi accesorizate atât pentru zi, cât și pentru seară.

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători. Dacă vei lua masa cu prietenii la un restaurant elegant sau ieșiți înainte la un concert de colinde, brocartul brodat cu fir auriu poate fi o alegere potrivită, fiind un material extrem de prețios. În același timp, nimic nu este mai elegant decât little black dress în varianta catifea elastică cu grafisme aurii. Auriul este o culoare festivă, iar catifeaua este marea vedetă a acestui sezon. Optați cu încredere pentru ea.

Pentru petrecerea de Anul Nou, îți recomandăm rochii din voal ușor, fluide, rochiile perfecte pentru dans! Le poți accesoriza deopotrivă cu bijuterii masive, cât și mici și fine, un clutch prețios și o pereche de sandale mai înalte cu toc sexi.

Culorile în tendințe pentru sărbători  și în acest sezon sunt roșu, auriu, bronz. Culori clasice care nu vor ieși niciodată din tendințe. Și negrul, evident, nu se demodează niciodată.  Poți opta, însă, și pentru o altă culoare, de exemplu verde sau mov.

 

Îți dorim inspirație în alegerea ținutelor cu care îți vei surprinde invitații în seara de Crăciun și vei atrage privirile în noaptea de Anul Nou. Sărbători frumoase și elegante îți dorim!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *