Cum să-ți alegi sacoul perfect pentru o ținută office impecabilă

Când vine vorba despre ținuta pentru birou, femeile pot întâmpina dificultăți în alegerea celor mai bune elemente vestimentare, astfel încât, crearea unui outfit office devine o misiune grea pentru multe dintre ele. Dar niciodată nu vei greși dacă vei alege un sacou clasic.

Mai jos avem câteva propuneri de sacouri elegante în diverse combinații de culori și texturi pentru a vă ajuta în alegerea ținutei potrivite pentru serviciu.

Pentru că este sezonul bucleului, o țesătură călduroasă este alegerea cea mai potrivită într-o zi răcoroasă de toamnă. Bucleul, în combinații de lână si alpaca, este un material clasic și mereu în tendințe în sezonul rece. Poartă sacoul cu o fustă creion din același material, și opțional o broșă detașabilă, pentru un accent chic.

Pentru acelea dintre voi care sunt mai conservatoare, vă recomandăm un sacou  cambrat din stofă elastică, disponibil în două variante cromatice, gri și bleumarin, două culori clasice, des întâlnite în stilul office. Acest sacou atrage atenția prin detalii delicate și moderne, bandă de rips aplicată pe laterale și tighelul de contrast pe față și pe spate. Și pentru ca ținuta să fie completă, poți să-l porți cu fuste creion sau pantaloni pană, din același material.

Un alt sacou cambrat care îmbină clasicul și modernul în același timp, este sacoul din stofă texturată, cu fermoare metalice, aplicate la buzunare. Și acesta este disponibil în 3 variante cromatice, negru, roșu și bleumarin.

Un material textil întâlnit mai mult la rochii sau pantaloni, este jerseul elastic gros, dar noi vă propunem și sacouri din acest material. Veti avea un aer retro cu acest sacou, datorita decolteului rotund si fundei detașabile. Se poate purta cu fuste creion și pantaloni pană cu elastic în talie, din același material.

Nu te limita niciodata la elemente basic și monotone, ci încearcă să iți construiești ținute cât mai originale, respectând în același timp codul vestimentar al job-ului tău. Pentru mai multe combinații office vă invităm în magazine și pe site www.yokko.ro, unde cu siguranță veți găsi ținuta office ideală.

 

Un comentariu

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *