Cum să te îmbraci la birou Primăvara aceasta – 5 sacouri pentru ținute office de succes

Sacoul este un articol vestimentar ce nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei care își dorește să se facă remarcată la birou, dar care totusi să impună o doză de respect. Pe lângă faptul că poate fi purtat cu succes la o ținută office pentru că se asortează de minune cu o cămașa clasică și nu numai, este recomandat a fi purtat chiar și seara la petreceri.

Designerii YOKKO au pregătit în acest sezon o gamă variată de sacouri, pentru toate vârstele și tipurile de siluetă.

Pentru o ținută clasică alege sacoul KATIA, din bucle cu bumbac în nuanțe de bej, cu franjuri la terminație și aplicație de cristale la decolteu. Poate fi purtat cu o fustă conică din același material dar și cu o pereche de pantaloni pană cu dungă cusută pe față.

Un alt sacou recomandat, tot din bucle cu bumbac este SIENNA. Fără guler, cu garnitură pe cant și la terminație și cu aplicație de perle pe față, poate fi purtat și cu pantaloni dar și cu fustă conică din același material.

                                  Ținută elegantă cu sacou din bucle cu bumbac

O noutate în acest sezon este sacoul MINA, cu două rânduri de nasturi și aplicație de cristale pe guler. Disponibil în două variante cromatice, negru și bleumarin, este ideal pentru ținutele office.

Carourile au revenit în tendințe! Yokko vă propune sacoul BETH, din stofă în carouri, cu două rânduri de nasturi și aplicație de cristale pe guler. Acest sacou este potrivit atât unei ținute office dar poate fi combinat și într-o ținută casual, la o ieșire, seara în oraș.

Pentru o ținută fresh, de Primăvară, vă recomandăm sacoul CAPRICE, din brocart elastic cu motive geometrice. Poartă-l în combinație cu o rochie imprimată cu flori și vei obține un look chic și elegant.

Tu ce sacou alegi? Dacă încă nu te-am convins, te invităm în magazinele Yokko și pe site www.yokko.ro, unde cu siguranță vei găsi sacoul ideal pentru tine.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *