Cum să te îmbraci la birou

Ținuta pentru serviciu este o provocare cu care se confruntă zi de zi toate femeile. Indiferent că ne place sau nu, modul în care ne prezentăm joacă un rol important în reușita profesională. De aceea, un look impecabil este o necesitate. YOKKO vă propune în această primăvară câteva idei de ținute feminine și elegante, potrivite pentru o zi obișnuită la birou, dar și pentru o întâlnire de afaceri.

 

Bluze elegante

Pentru acest sezon YOKKO a creat bluze diafane din voal în foarte multe culori: roșu, verde, albastru, roz dar și în noanțe de alb și negru, pentru un look fresh, dar elegant. Acestea se pot combina cu o pereche de pantaloni conici sau evazați și pantofi cu toc. Alături de bluzele din voal, YOKKO a completat Colecția Primăvară 2016 cu bluze din catifea și voal, care merg perfect pentru ținute mai sobre în combinație cu pantaloni sau fuste clasice. Indiferent de materialul sau culoarea aleasă pentru bluză, pantalonul sau fusta este recomandat să fie de culoare închisă: negru, bleumarin sau maro.

bluze_elegante_yokko

Cumpără o bluză elegantă YOKKO

Nu aveți cum să dați greș cu un costum

Fie că optați pentru o variantă cu fustă sau pantaloni, costumul este întotdeauna o alegere potrivită pentru o întâlnire de afaceri. În funcție de vreme, puteți alege un costum foarte lejer din jerse gros elastic sau din stofă. Preferatul nostru din acestă colecție este costumul din stofă cu picouri albe și garnitură de catifea foarte potrivit și pentru o cină de afaceri. Pentru un accent feminin, vă recomandăm să vă completați ținuta cu o eșarfă în culori complementare sau foarte vesele.

costume_birou_yokko

costume-yokko

Cumpără un costum YOKKO

Rochiile – o soluție elegantă și practică

În prezent, rochiile sunt tot mai bine cotate ca ținută pentru birou deoarece sunt practice, dar în același timp oferă foarte multă comoditate și lejeritate pe parcursul unei zile de lucru. Pentru acest sezon YOKKO a creat rochii cu un croi clasic pe corp, rochii cu falduri din jerse elastic, care vă ajută să ascundeți micile imperfecțiuni, dar și rochii cloș din brocart, foarte elegante cu buzunare și talia încadrată de mici cordoane din catifea. Singura regulă atunci când vă alegeți rochia pentru birou ține de lungime: rochia nu trebuie să fie mai scurtă de o palmă deasupra genunchiului.

rochii_birou_yokko

rochie_birou_yokko

rochii_pentru_birou_yokko

Cumpără rochii elegante din Colecția YOKKO Primăvară 2016

Completați-vă ținuta cu un sacou

Sacoul este o piesă care poate completa perfect ținuta atunci când doriți să aveți o imagine profesionistă, dar în același timp nu foarte sobră la birou.  O piesă inedită pe care o recomandăm cu căldură este jacheta minimalistă din brocart elastic cu motive geometrice și fermoar ce poate fi purtată în aproape orice context – la birou, la un cocktail sau o ieșire după orele de program.

sacou_jacheta_minimalista_yokko

sacou_yokko

Cumpără un sacou sau o jachetă minimalistă YOKKO

Ținute casual pentru un look office

În prezent, distincția dintre ținutele pentru birou și cele de zi cu zi nu mai este la fel de strictă ca în trecut. Acum puteți purta fără probleme o ținută casual chiar și în orele de program. YOKKO vă propune o pereche de pantaloni conici, pe care să îi combinați cu un tricou din jerse elastic cu catifea, iar ținuta dumneavoastră va fi perfectă pentru o zi stylish la serviciu.

tinute_casual_yokko

 

Cumpără o ținută casual YOKKO pentru birou

Indiferent de alegerea pe care o veți face, trebuie să țineți cont că ținuta purtată la birou vă afectează nu doar buna-dispoziție, ci și încrederea în sine și chiar performanțele profesionale. Prin urmare, cel mai important este să alegeți o ținută în care să vă simți confortabil și care se potrivește personalității dumneavoastră.

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *