Cum să purtăm imprimeurile

În acest sezon, vestimentația ta ar trebui să capete culoare. Pune-ți la punct sursele de inspirație și alege imprimeurile acestui sezon în așa fel încât nimic să nu-ți lipsească din garderobă, fie ca este o rochie din jerse imprimat sau o bluza din saten cu motive florale.

Odată cu îmbunătățirea tehnologiei de printare digitală pe diferite suporturi textile, imprimeul a început să capete un rol foarte important în industria modei, acesta fiind nelipsit din colecțiile designerilor contemporani.

Imprimeurile nu diferă foarte mult de la un sezon la altul, cu toate astea le poți purta diferit de la un an la altul, adăugând o tușă de originalitate ținutelor tale.

Imprimeuri florale

Imprimeurile florale îți pot asigura un look extrem de modern și romantic, în ton cu cel mai frumos sezon ale anului, cel călduros. O selecție bună de imprimeuri florale va da garderobei tale aerul proaspăt și rafinat. Așa cum nu îți poți imagina iarna fără cizme, nici sezonul cald nu ar trebui să ți-l imaginezi fără acest tip de imprimeu. Spre exemplu o bluză cu imprimeu floral este cea mai bună achiziție pentru sezonul cald. O poți purta atât la birou, cât și la ieșirile cu prietenii și nu este deloc greu de asortat.

6

Bluze cu imprimeuri florale

7

Rochii cu imprimeuri florale

Dungi

Indiferent de grosime, intensitate și culoare, în acest anotimp dungile sunt o variantă la fel de sigură pentru ținutele tale de plajă, de zi sau chiar de birou, ca și în anul trecut. Dungile sunt un imprimeu clasic ce se regăsește în garderoba multora dintre noi. Verticale sau orizontale, pot să manipuleze porporțiile corpului și să te facă să arăți șic fară cel mai mic efort. Acest tip de imprimeu marinăresc, poate fi combinat cu orice, de la o fustă office până la o rochie lejeră de plajă. Cum sa nu le iubești?
Partea cea mai frumoasă este că, dacă știi să alegi dungile corecte, poți crea iluzia unei siluete mai suple sau a unor picioare mai lungi. In mod similar, însă, dungile alese greșit pot să te îngrașe.

1Imprimeuri cu dungi marinărești

2Imprimeuri cu dungi alb-negru

3

Imprimeuri cu dungi colorate

Imprimeuri geometrice

Stilul retro este readus în vestimentația din zilele noastre prin aceste imprimeurile geometrice: carouri, sfere, dreptunghiuri, printuri abstracte sau pur și simplu, color blocks. Ține cont de faptul că imprimeurile geometrice sunt printre cele mai încărcate, așa că dacă vrei să eviți un look prea…psihedelic, îți recomand să nu forțezi nota.

4Bluze cu imprimeuri geometrice

5

Bluze în formă de fluture cu imprimeuri geometrice

Chiar dacă, în ultimul timp, imprimeul este prezent peste tot în modă, trebuie să știi că imprimeurile sunt printre cele mai dificile piese vestimentare de asortat. Indiferent ca esti adepta imprimeurilor florale, geometrice sau chiar animal print, trebuie sa știi cum să le asortezi pentru a fi o prezență veselă și interesantă de fiecare dată când ieși din casă.

Pentru mai multe idei de ținute cu imprimeuri diverse, te așteptăm online și în magazine.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *