Cum să purtăm imprimeurile în sezonul rece

Nu totul trebuie să fie monoton în anotimpul rece. Ţinutele tale vor a fi mai vesele și mai dinamice dacă le dai o mână de ajutor şi le condimentezi cu ajutorul imprimeurilor!

Pentru că încă este cald afară și ne bucurăm de temperaturi plăcute, rochia va rămâne vedeta sezonului. Doar că acum accesorizarea va fi un pic mai diferită. Putem renunța la sandale în favoarea pantofilor închiși și a botinelor și vom umbla un pic și la gama cromatică.

Ne putem îndrepta către nuanțe mai închise, tonuri de roșu și vișiniu, albastru intens, bleumarin și accente de muștar.

Rochiile cu printuri sunt nelipsite în ultimii ani din garderoba feminină. Scurte, midi sau lungi, rochiile cu printuri geometrice, florale sau cu elemente orientale au mare succes în rândul doamnelor și domnișoarelor.

Se spune că rochiile cu imprimeuri nu avantajează orice siluetă și adaugă kilograme în plus sau sunt pur și simplu prea încărcate. Secretul este să știi să le alegi în funcție de silueta ta. Nu opta niciodată pentru imprimeuri cu model orizontal sau detalii foarte mici dacă vrei să ascunzi câteva kilograme. De asemenea, dacă ți se par prea încărcate poți opta pentru un model geometric cu detalii mari în 2-3 nuanțe complementare.

Bumbacul, vâscoza, catifeaua, brocartul, sunt materialele cel mai des întâlnite în colecțiile YOKKO. Ușor de purtat și întreținut, lejere, rochiile se adaptează oricarei siluete, evidențiind punctele forte ale persoanei ce poartă o astfel de ținută. În acest fel ținuta devine potrivită pentru muncă de birou, pentru o întâlnire mai puțin pretențioasă, dar și pentru o plimbare de zi.

Imprimeurile sunt precum anotimpurile: mai vesele, mai terne, simple sau aglomerate. Tu alegi combinațiile care te definesc. Iar detaliile vin să completeze ținuta: buzunare, mâneci ¾, aplicații de cristale sau broșe detașabile.

Deoarece printurile oferă din start o notă încărcată ținutei, ai grijă să nu o supra-aglomerezi cu accesorii. De cele mai multe ori este suficientă rochia în sine, sau o bluză cu imprimeuri în combinație cu o fustă sau o pereche de pantaloni uni.

Și indiferent de ce imprimeu alegi în toamnă-iarnă, nu uita că este un sezon plin de rafinament și eleganță! Pentru mai multe opțiuni de ținute cu imprimeuri vă invităm în magazinele noastre dar și pe site-ul www.yokko.ro.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *