Cum să ne îmbrăcăm de sărbători

Doar câteva zile ne mai despart de atmosfera magică a Crăciunului, când vom purta haine de sărbătoare și ne vom bucura alături de cei dragi. Apoi, după puțin timp, vom intra în noul an.

Din cele mai vechi timpuri, culoarea reprezentativă a Crăciunului este roșul ca focul, urmată de alte trei nuanțe: verde, auriu și alb. V-ați întrebat vreodată ce simbol au aceste culori?

Dincolo de costumul roșu purtat de Moș Crăciun și de elfii lui verzi, cu mult înainte de apariția creștinismului, oamenii își împodobeau casele cu crenguțe de brad, pentru a se proteja de spiritele rele și vrăjitoare.

Odată cu nașterea lui Hristos, pe 25 decembrie, ramurile verzi de brad au primit o altă semnificație pentru creștini, aceea de viață eternă și renaștere, în timp ce culoarea roșie a reprezentat focul și sângele vărsat al Domnului.

În mentalul colectiv, nuanța de roșu aprins este asociată cu iubirea, pasiunea, sacrificiul.

rochie

Cumpără rochia de seară din stofă

sacou

Cumpără sacoul roșu cu inserții din catifea

O altă culoare este auriul care semnifică bogăția, opulența, magia acestei sărbători și steaua Crăciunului, în timp ce albul simbolizează lumina, puritatea și nevinovăția.

r

Cumpără rochia de seară din voal

05771-rochie-eleganta-din-stofa-elastica-rf3-1bw-82abdd51c6-gallery-00-1560x1800

Cumpără rochia de seară albă

06260-sacou-din-stofa-buclata-cu-buzunare-smb-3rw-63d2be257d-gallery-00-1560x1800

Cumpără sacoul din stofă albă

Ținuta pentru Revelion

În noaptea dintre ani, putem opta pentru combinații rafinate din texturi fine: voal, dantelă, catifea, brocart pe nuanțe de negru, auriu, roșu.

De asemenea, inserțiile de mărgele, paiete, pietricele şi imprimeurile viu colorate vor completa ținuta plină de fast și grandoare pentru Revelion.

Rochia neagră

Rochia neagră nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă, iar sărbătorile de sfârşit de an sunt un bun prilej pentru a o purta. „The black dress” este o alegere inspirată pentru orice ocazie, dar nu uita de accesorii! Alege nişte brăţări mari, aurii sau nişte cercei candelabru. Cu siguranţă vei străluci!

f

Cumpără rochia de seară neagră

ro

Cumpără rochia neagră cu paiete

Dacă vei celebra noul an într-un restaurant sau într-un club, îți recomandăm o ținută strălucitoare, care te va transforma în vedeta nopții.

roc

Rochie de seară din voal

Noutăți 

Catifeaua este un material elegant și prețios, care nu poate lipsi de la nicio petrecere cu fast. Dacă ai o fire romantică, boemă, atunci alege articole vestimentare din catifea, pentru că îți vor oferi o aură specială.

Această rochie de seară, cu inserții din catifea, face parte din cea mai nouă colecție a noastră.

06261-rochie-de-seara-din-stofa-elastica-brocata-cu-catifea-rkk-5uv-4ffb6c683d-gallery-00-520x600

Cumpără rochie de seară brocată

06239-rochie-captusita-din-jerse-elastic-imprimat-rns-4kh-ad93d66752-gallery-00-1560x1800

 Cumpără rochia din jerse elastic

YOKKO îți dorește să ai Sărbători fericite și să faci alegeri inspirate!

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *