Cum să fii elegantă şi fresh vara la birou – ţinute office

Când temperaturile cresc, este important să-ţi aduci la zi garderoba pentru birou.

Ai grijă întotdeauna ca ţinutele office să nu fie prea sobre sau prea casual, ci adaptate momentului sau cerinţelor biroului în care lucrezi. Felul în care te îmbraci la birou îţi poate influenţa cariera, aşa că cel mai bine este să te asiguri că sensul este unul pozitiv.

Din fericire, vara chiar şi ţinutele pentru birou sunt mai relaxate, materialele uşoare –in,  bumbac, sunt preferate în acest sezon.

Fie că alegi costume deux-pieces sau combini pantalonii din in cu un tricou lejer, poţi fi sigură că te vei simţi la fel de confortabil şi vei arăta perfect.

Costum sacou si fusta pentru birou cu in si vascoza Tricou lejer si subtire din jerse de in Pantaloni pana comozi din in cu buzunare

Dacă optezi pentru o rochie care să îţi asigure o imagine elegantă şi profesională cu minim efort, alege din colecţia de rochii de vară modelele potrivite oricărei siluete, cu linii structurale sau fluide, în culori potrivite pentru o ţinută la birou.

Rochie mov din triplu voal pana la genunchi Rochie office din jerse elastic cu jabou din voal Rochie neagra eleganta din in pentru birou

Ca întotdeauna, pentru rochii sau fuste lungimea cea mai indicată în mediul business este până la genunchi. Alege o fustă cu detalii speciale, cum ar fi un sliţ dublu – în faţă şi în spate şi asorteaz-o cu o cămasă de un alb impecabil sau o bluză cu voal, vei obţine un look simplu, adecvat momentului, dar totodată feminin şi elegant.

Camasa alba office din bumbac elastic cu guler Peter Pan Bluza eleganta din voal imprimat cu flori si jerse Fusta clasica eleganta pentru birou cu slit in fata si spate

Descoperă ţinutele office preferate şi potrivite mediului în care lucrezi din colecţia YOKKO de Vară 2014!

2 comentarii

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *