Cum să fii elegantă în vacanța de vară cu un buget redus

Deși am trecut printr-o perioadă dificilă, cu toții ne dorim câteva zile de vacanță, să ne relaxăm și să uităm de probleme, la mare sau la munte, alături de cei dragi. Aveți totul pregătit în afară de garderobă și nu știți ce să vă luat în bagaj? Noi vă propunem câteva ținute la prețuri accesibile pentru orice buzunar.

Nelipsite din garderoba noastră de vacanță trebuie să fie rochiile lejere și feminine, ușor de purtat la plimbare sau la o cina romantică pe malul mării. Noi recomandăm rochii din voal dublate cu vâscoză, acestea pot fi uni sau cu imprimeuri florale. Dacă nu sunteți adepta unui stil romantic, puteți opta pentru rochii din jerse elastic imprimat digital. Indiferent de alegere, rochiile sunt ușor de accesorizat și vor fi o alegere potrivită oricând.

 

Din valiza noastră nu trebuie să lipsească nici bluzele. Cât mai multe și cât mai colorate, simple sau imprimate cu flori, ne vor ajuta să ne facem ținute elegante în combinație cu pantaloni sau fuste.

Important este să-ți păstrezi buna dispoziție, să fii indrăzneață și să combini culori vibrante de vară și vei avea o ținută veselă, în ton cu starea ta de spirit.

În această perioadă vă invităm să profitați de promoțiile noastre și să vă alegeți produsele preferate, la prețuri reduse. Pentru mai multe idei de ținute colorate de vacanță vă așteptăm în magazinele noastre sau pe site-ul www.yokko.ro unde sigur veți găsi ceva pe placul vostru.

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *