Cum ne îmbrăcăm în această toamnă la birou

Pentru orice femeie de carieră vestimentația la birou este esențială. Garderoba office este foarte importantă deoarece petrecem mult timp la birou și ar trebui să ne preocupe mai mult decât achiziţionarea unor haine casual, de weekend.

Eleganță, simplitate și decență sunt trei principii de bază de care trebuie să ținem cont atunci când ne planificăm ținuta office.

Daca sunteți în dificultate la acest capitol, există câteva piese vestimentare cu croieli impecabile pe care designerii YOKKO vi le recomandă în acest nou sezon. Nelipsite din orice colecție, costumele cu fuste creion și sacouri, sunt o combinație atemporală, la care puteți apela de la un sezon la altul, fără să se demodeze. Deasemenea, pantalonii pană cu dungă pe față sunt iarași o piesă nelipsită din orice garderobă office de succes. Bluzele cu guler rotund de școlariță sau cu guler tip eșarfă sunt potrivite atât la pantaloni cât și la fuste. Dacă vreți o combinație mai simplă, alegeți o rochie midi și un sacou,  va fi o ținută la fel de elegantă dar mult mai ușor de combinat.

Mai jos aveți recomandările noastre de ținute office pentru orice vârstă și siluetă. Și dacă nu v-ați găsit combinația ideală vă invităm în magazinele noastre sau pe www.yokko.ro, unde puteți să vă inspirați din noua colecție Toamnă 2019.

 

 

 

Tu ce parere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *